mRqS Opublikowano 25 Lutego Udostępnij Opublikowano 25 Lutego W dniu 21.02.2024 o 13:21, mr.jaro napisał: A, rozumiem. Ja przykrywam maszyne po posesonowym umyciu pokrowcem wykonanym z najzwyklejszej bawelny. Bawelna jest miekka i przewiewna, wiec pod nia nie zbiera sie wilgoc i nic nie koroduje, a przed kurzem tez dobrze chroni. Takiego pokrowca raczej nigdzie nie kupisz - dobra malzonka mi uszyla. U mnie problem taki, że garażu nie mam. Maszyna stoi więc na podwórku, przykryta pokrowcem. W tym roku planuję dobudowac chociaż zadaszenie. W dniu 21.02.2024 o 13:21, mr.jaro napisał: Ten protektor juz mi kiedys polecales i kupilem. Dobry jest. Cieszę się, że się sprawdził 14 godzin temu, dimmus napisał: Chwalipost . Po kilku latach przerwy wracam na 2oo. Pierwsze kilometry poszły, jest ogień . Jest moc. Wcześniej trochę 954 ujeżdżałem, teraz kilka koni więcej, kuuupa frajdy. Szerokości dla całej braci Wysłane z mojego SM-G980F przy użyciu Tapatalka No ładne cacko Oczy już nie te (albo fotka w za małej rozdzielczości): Fireblade? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dimmus Opublikowano 29 Lutego Udostępnij Opublikowano 29 Lutego No ładne cacko Oczy już nie te (albo fotka w za małej rozdzielczości): Fireblade?Tak 1000rr fireblade.Wysłane z mojego SM-G980F przy użyciu Tapatalka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 9 Marca Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca Ja w końcu odebrałem resztę gratów od tego silnika, braki są ale będę je powoli uzupełniać. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Granacik Opublikowano 26 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia Enjoy. Guy Martin to mój faworyt. Inni zresztą też nieźle zakręceni. Ale jest jeden motocykl którego Guy się wystraszył. Jeśli dla niego coś jest "f**ng fast" to musi być szybkie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Granacik Opublikowano 14 Czerwca Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi