Shock Opublikowano 15 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2019 Takie znalezione przypadkiem. Jestem sam ciekaw jak właściciel przedmiotu co to jest ? wiecie ? https://allegro.pl/oferta/dziwne-narzedzie-modelarskie-7895462001 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fordson Opublikowano 15 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2019 Wygląda na dłuto , wykorzystujące częstotliwość z sieci elektrycznej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francka Opublikowano 15 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2019 Ja myślę , że to jest do wygładzania przedmiotów z drukarki 3d ,ale powinien być jeszcze regulator temperatury . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxiiii Opublikowano 15 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2019 Do zgrzewania folii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zipp Opublikowano 15 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2019 hmm, mnie to wygląda na didlo dla robocic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietka Opublikowano 16 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2019 Rafał To może być dłutko do kruszenia form protez zębowych z gipsu dentystycznego. Brakuje jeszcze kilku końcówek o różnych kształtach. Widziałem coś podobnego u koleżanki protetyczki PJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi