zipp Opublikowano 27 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2019 Panowie, proszę się przyznać kto sprzedaje na olx piankę MPX Soliusa za 1900pln? "Model jest złożony, ustawiony i oblatany. Miał jedno lądowanie na drzewie którego efektem jest pękneta szybka kabinki – jest sklejona ale mam drugą do wymiany." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 27 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2019 Wiktor z Zamościa, ale za 419 Pln a nie za 1900 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JurekS60 Opublikowano 27 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2019 ON tylko chwali się że MA takieeeego soliusa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zipp Opublikowano 27 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2019 Wiktor z Zamościa, ale za 419 Pln a nie za 1900 nie, tego za 1900pln sprzedaje jegomość z "Warszawa, Ursynów" Proszę nie myśleć, że mam coś przeciw takiej cenie(każdy ma prawo wystawić cenę jaką uważa za stosowne i nic mi do tego), wydaje mi się tylko trochę ekstrawagancka.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Walenciak Opublikowano 27 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2019 Za takie pieniądze to można kupić model z laminatu???????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Prauss Opublikowano 27 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2019 Cenę i tak zawsze ostatecznie ustala kupujący... Wystawić można za miliony i tak będzie sobie wisiało do końca świata ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dariuszj Opublikowano 28 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2019 Nie znalazłem akurat tego ogłoszenia. Jednak kiedyś widziałem też piankę MPX z takim wyposażeniem, że podobna cena w sumie byłaby uzasadniona. Serwa grubo powyżej 100 zł/sztuka, silnik za kilkaset złotych itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noker Opublikowano 30 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2019 Wielkie Halo, a koledze pewnie jedno zero za dużo się klikn€ło. Wysłane z mojego LG-H870 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 31 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2019 Nie znalazłem akurat tego ogłoszenia. Jednak kiedyś widziałem też piankę MPX z takim wyposażeniem, że podobna cena w sumie byłaby uzasadniona. Serwa grubo powyżej 100 zł/sztuka, silnik za kilkaset złotych itd. https://www.olx.pl/oferta/solius-multiplex-samolot-szybowiec-model-rc-CID767-IDzexqW.html#b1378675e0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rawen 75 Opublikowano 31 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2019 Z czystej ciekawości zapytałem sprzedającego o tę cenę. Odpowiedź-bo to szybowiec. Kit tego modelu to około 490 zeta, więc reszta wpakowana w model musi być fest wypasiona, podejrzewam, że z najwyższej półki. Cóż, powodzenia w sprzedaży! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stema Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Solius ARF w sklepie 1 189,90 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi