LITE Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2019 http://aerotetris.com/ Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jetfan Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Dość niesamowite nigdy jeszcze nie widziałem czegoś podobnego, pewnie te modele są dość lekkie ale pracochłonne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LITE Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Dość niesamowite nigdy jeszcze nie widziałem czegoś podobnego, pewnie te modele są dość lekkie ale pracochłonne. Patent ciekawy, ale jak Kolega wspomniał, bardzo czasochłonny ze względu na konieczność szlifowania miejsc łączeń. Spasowanie poszczególnych elementów też może być różne. Nie ukrywam jednak, że mam chrapkę na SR-71 1680 mm, który ma być dostępny na stronie w ciągu 10 dni. An-225 też niczego sobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomanJ4 Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Teraz wszystko zmierza w tym kierunku, niedługo w sklepie zamiast telewizora dostaniesz instrukcję i worek drutu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Pamiętam jak w ofercie był tylko Mig-29 i Su-27. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomanJ4 Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Przychodzi facet do sklepu z puzzlami i mówi:- Proszę puzzle z wieloma częściami. Sprzedawczyni daje 100 puzzli. - Niech pani sobie nie żartuje, jestem zawodowcem. Daje mu 500 puzzli. - Takie to układam w 10 minut. Daje mu 1000 puzzli. - Takie moje dzieci układają w 30 minut. - No to idź pan na drugą stronę ulicy, tam jest piekarnia, kup sobie tam bułkę tartą i złóż rogala.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matijus Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Wybaczcie... musiałem 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LITE Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Pamiętam jak w ofercie był tylko Mig-29 i Su-27. Czyli pomysł wypalił, ale żeby było dużo filmów na YT to nie zauważyłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobertK Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Pamiętam jak w ofercie był tylko Mig-29 i Su-27. Było to zdaje się w 2013 https://pfmrc.eu/index.php/topic/40217-inne-spojrzenie-na-modele/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi