Bartosz Mesjasz Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 Tomek, litości to my zaraz mieć nie będziemy :twisted: Edit: zaraz rekord wejść na forum pobijemy :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 19 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 Potwory !!! Idę już , za 10 minut będą zdjęcia . :arrow: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utopia Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 Można by forumowym zwyczajem napisac to jest fotomontaz albo gdzie wtedy byli rodzice no ja sie pytam gdzie ? .... a jeszce rapier cytuje to co ja bałem się wpisać................ godzine czekamy ...każdemu zdarza sie szcelic gafe ...ja po kąnsupcji smacznych win rocznik bierzoncy też szczeliłem gafe. Gafa mi oddała i oko mi podbiła. Mam boleznom naóczke. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 pierwszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utopia Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 drógi ten podemną ma kszywe kszydła kurde szok jak ludzie szybko łapią takie głupotki .. teraz widac kto w godzinach pracy skacze po forumach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapier Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 trzeci......a o co chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojot Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 10 minut minęło, 80 osób online ostrzy sobie zęby na fotki... Niektórzy zamiast ciężko pracować... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mars_2000 Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 też melduje się na "stand by'u" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 Sprawdźcie pierwsza stronę !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 na stos go! :lol2: ciekawe ile osób oczekuje na zdjęcia ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utopia Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 trzeci......a o co chodzi? a kogo to obchodzi ... to sie nazywa siła tłumu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 19 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 juz przerobilem na 800-tki zaraz beda , dajcie mi chwile Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 nie !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utopia Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 dajcie mi chwile żartobliwie .... a czy my tego łosia za rogi trzymamy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 19 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 Użytkownicy przeglądający to forum: ertman_176, Boogie, czhomik, Dylek, Ed, kojot, meteor, Pafcio, Rafal B., rapier, Smook, vava mało nas, mało nas hehe :rotfl: pierwszy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 Witam :twisted: minęło 13 minut i fotki :cry: Chyba na trzeźwo sie nie doczekam. Tym razem wypiję za dęby, z których będą nasze trumy. Niech rosną po 1000 lat. Tomku, do Twojego idą z piłą łańcuchową. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 to jeszcze cene :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal B. Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 Użytkownicy przeglądający to forum: ertman_176, Ładziak, slawekmod, Tomek, Boogie, Callab, Czaro, diem, Dylek, Ed, gar-da, Geralt, gregoorr, jano, klaps6, kojot, kondzio98, Konio, kowalczp, Kruszmen, Linux, malinn, Mareq, meteor, Mike, motyl, Norbert, olo, Osa, pablos, Pafcio, Paweł.X, pppd, rabbitlkr, Rafal B., Raffik, rapier, remzibi, Rob Mc Fly, rybok_999, Smook, tikicaca, vava, wojcio69, Wojtass_nt Wieści się szybko rozchodzą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapier Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 WIECEJ!!!!!! cos z bliska najlepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.