marcinolesno Opublikowano 14 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2019 Zamieszczam film zawierający również lądowanie, czyli kompletny lot. Pilot Bluesa mnie najpierw rozśmieszył, ale musiałem go w końcu potraktować poważnie. Taki tam, lekko sylwetkowy gość, myślałem o nim- żeby był. A on, wyobraźcie sobie, jak mu robiłem zdjęcie aktywował funkcję rozpoznawania twarzy w mojej komórce- upomniał się, tak to odbieram, o docenienie. Od tej pory ma pełne uznanie, nie będę go zmieniał . Link do filmu: Zbyszku znowy prywatny film Wysłane z mojego WAS-LX1 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbjanik Opublikowano 14 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2019 Już zmieniłem a publiczny. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tytan12 Opublikowano 14 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2019 Już zmieniłem a publiczny. Nooo,podziwko,pilot chyba szkolił się ,w Dęblinie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbjanik Opublikowano 22 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2019 Blues otrzymał wreszcie swój nos, oraz jakże potrzebny układ wydechowy. Nos z butelki PET, kolektory z rurki igelitowej, zagiętej na ciepło w lekkie kolanka. Zamieszczam widok całości i jak widzi to pilot przez swoje druciane gogle. Wiem, że jest teraz nieco narażony na podtrucie spalinami, ale za to dostał szaliczek w złoto-żółtym kolorze, bo poprzedni, biały za bardzo zlewał się z kolorem kadłuba. Do zasilania odkurzyłem stary pakiet 1500 mAh, dużo lżejszy od 2200. Lata się wolniej, środek ciężkości poszedł do tyłu, ale nic z przyjemności pilotażu nie ubyło. Jak zdarzy się przeciągnięcie, to model przepada, lekko się tylko przechla na którąś stronę, zsuwa po skrzydle ale jest czas na reakcję i można lecieć dalej. Co dwa płaty, to nie jeden, rozumiem coraz bardziej zwolenników trój i więcej-płatowców! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz D. Opublikowano 22 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2019 Zbyszku, piękna robota i sprawny pilotaż. Gratuluję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbjanik Opublikowano 25 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2019 Może nieco przynudzam filmami z Bluesem, ale z uwagi na utrwalone okoliczności przyrody w tle, jednak zamieszczam kolejny film z poranną mgłą i wschodem słońca- niech więc przyroda jest bohaterem, a Blues tylko "podkładem muzycznym". Chyba się razem komponują. https://youtu.be/77aJxI5ppeY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayster8405 Opublikowano 25 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2019 Zbyszku znowóż film prywatny ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinolesno Opublikowano 25 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2019 Zbyszku film prywatny Wysłane z mojego WAS-LX1 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbjanik Opublikowano 25 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2019 Marcin- dzięki po raz kolejny. Czy to się da jakoś ustawić na stałe? Ciągle mam ten sam problem...Już powinno działać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tytan12 Opublikowano 25 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2019 Eee..,super fajny filmik,latanko ponad chmurami to jest coć ,dalszych udanych lotów.Pozdrówko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal4x4 Opublikowano 25 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2019 Bardzo fajny i m9del i film! No, okoliczności przyrody tez masz u siebie super, bardz9 zazdroszczę; takie wolne loty, trochę bzyczenia silniczka i zero "umpa, umpa" w tle - miodzio, no i jeszcze te kolory! Pzdr, M Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 25 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2019 Może nieco przynudzam filmami z Bluesem, ale z uwagi na utrwalone okoliczności przyrody w tle, jednak zamieszczam kolejny film z poranną mgłą i wschodem słońca- niech więc przyroda jest bohaterem, a Blues tylko "podkładem muzycznym". Chyba się razem komponują. https://youtu.be/77aJxI5ppeY nie przynudzasz, super ...Gratulacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wacek.matuszak Opublikowano 5 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2019 Gratulację! Dla mnie cacko. Też bardzo lubię dwupłaty. Mam cztery a niedługo dojdzie piąty i szósty.. Ale jestem prawie pewien że ładnej beczki nie do się nim wykonać. Mam rację? Pozdrawiam serdecznie i jeszcze raz gratulację Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbjanik Opublikowano 6 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2019 Włodek, dzięki za uznanie. Faktycznie, dwupłat to jakby trochę więcej niż samolot- prawie dwa . Naprawdę dają się lubić, zarówno te duże, jak i małe. Co do beczki, to owszem, na teraz masz rację, ale mam nadzieję, że w miarę latania, jak się do siebie bardziej przyzwyczaimy, to w końcu będą się udawać. Teraz zrobi, ale trzeba na dużej prędkości, no i trajektoria po walcu, jak to właśnie bywa w dwupłatach, czy często w górnopłatach też. Latam teraz na mocno "znoszonych" pakietach, brakuje nieco mocy do akrobacji, zobaczymy, jak będzie to wygladaąło z większą mocą. Ciągle też mogę dodać lotki na górnym płacie, ale na razie jakoś mi ich nie brakuje. Natomiast beczka szybka na wznoszeniu, o to inna bajka- wychodzi super. Dzisiaj przed wyjazdem do pracy poleciałem sobie dla poprawy nastroju, bo mam zapowiedział się kontroler PIP-u, trza to jakoś znieść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi