hubert_tata Opublikowano 7 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 daje to razem 3372gramy Prawie 900g mniej. A to już sporo, musi świetnie latać z zapasem mocy. Masz może jakieś fotki, albo filmy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bostyl Opublikowano 7 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 Fotki usunięte ze względu na zbyt dużą rozdzielczość .Max 640x480 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bostyl Opublikowano 7 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 Fotki usunięte ze względu na zbyt dużą rozdzielczość.Kopię postu mam w komputerze jak by była potrzebna autorowi.slawekmod Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 7 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 Masz może jakieś fotki, albo filmy? A może więcej fot i filmu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_tata Opublikowano 7 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 Bardzo fajne malowanie. Wygląd psują spore śmigła, ale masz silniki o niskim kv, to pewnie dlatego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bostyl Opublikowano 7 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 popiel to lakier samochodowy mieszany wg ralu ,chyba 7044 , a czarne pola to folia samoprzylepna czarny mat,jesienia 2008 nakleilem krzyze ,daje smaku ,przysle aktualne fotki,maze filmik ale nie wiem jeszcze jak go wkleic.nie jestem mocny w tych tematach.pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jary14 Opublikowano 7 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 bostyl, Coś Ci nie poszło z tymi fotkami... czekam już dobre kilkanaście sekund i dalej mam może 1/20 zdjęcie... Zanim wrzucisz na forum zmniejsz je tak do 100-300kB. A tak to też mi się podoba twój model... bardzo czysto wykonany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bostyl Opublikowano 29 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 cześć Hubert ,zobaczyłem zdięcie mojego ME 110 na twoim allegro.A moje prawa autorskie?.troche nie ładnie.wypadało się zapytać i po sprawie a tak to :evil: beznadzieja.Myślałem że bractwo modelarzy to prawi fanii a tu BEZPRAWIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andych Opublikowano 29 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 A skopiował czy podlinkował tylko, jak umieściłeś fotki na publicznym serwerze bez chociażby znaku wodnego to trzeba się z tym pogodzić, a jak kolega wykorzystał je, bo może sprzedaje kit lub model nieskończony to, o co mieć pretensje. Sam się kiedyś też zdziwiłem, dlaczego wątek o Predatorze cieszy się takim zainteresowaniem po dłuższym czasie od powstania, kiedy zerknąłem na logi prywatnego FTP`a i szybko dotarłem do źródła powstania zainteresowania, ale jak sprawdziłem, kto sprzedaje to ucieszyłem się, że na szczęście to nie żona wyprzedaje cichcem moją modelarnię. :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jary14 Opublikowano 29 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 No właśnie to jest serwer publiczny, a ty nie zastrzegałeś sobie praw... itp itd... Z resztą myslę, że takie sprawy załatwia się na PW... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_tata Opublikowano 29 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 cześć Hubert ,zobaczyłem zdięcie mojego ME 110 na twoim allegro.A moje prawa autorskie?.troche nie ładnie.wypadało się zapytać i po sprawie a tak to :evil: beznadzieja.Myślałem że bractwo modelarzy to prawi fanii a tu BEZPRAWIE Przepraszam, nie spodziewałem się, że to Cię urazi, czy też naruszy prawa autorskie. W aukcji napisałem: UwagaKompletne modele nie są przedmiotem aukcji - pokazałem jedynie jako przykład egzemplarzy zbudowanych w oparciu o takie kadłuby. Sprzedaję tylko to, co na zdjęciach leży na dachówkach Już to poprawiłem http://allegro.pl/item699512284_laminatowy_kadlub_me110.html i jeszcze raz przepraszam. PS Bractwo modelarzy :rotfl: Żebyś Ty kolego wiedział, jak ja się na tym "bractwie" zawiodłem. Ale i tak nie usprawiedliwia to wstawienia Twojej fotki w mojej aukcji - PRZEPRASZAM, mam nadzieję, że nie będziesz się domagał zadośćuczynienia, czy też rekompensaty finansowej. PS2 Zmniejsz fotki do rozsądnego rozmiaru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawekmod Opublikowano 29 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 Linki do fotografii usunąłem ze względu na olbrzymią rozdzielczość a co za tym idzie wagę w kb.Proszę kolegębostyl, o zmniejszenie rozdzielczości zdjęć do np.:640x480. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bostyl Opublikowano 30 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2009 przeprosiny przyjęte,fajnie że są jeszcze Tacy ,którzy to potrafią wyrazić na forum .pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_tata Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Dla potrzebujących podaję orientacyjne wymiary moich pływaków (mam je od Artura - Route66, tylko trochę przedłużyłem). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jetfan Opublikowano 3 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2011 Noszę się z zamiarem ew. inwestycji w Me 110 Prolot'u ale nie jestem pewny czy silniki które posiadam będą odpowiednie. Mam takie motorki: http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/uh_viewItem.asp?idProduct=3887 nadadzą się do tej maszynki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kesto Opublikowano 4 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 nadadzą się do tej maszynki? Nadadzą się. Na stronie Prolotu podają wagę do lotu ok. 3300g. Jeśli zmieścisz się w tej wadze, to większych silników nie trzeba. Osobiście dysponuję silnikiem Ray 3542 i ze śmigłem 11X5,5 ma ciąg 2kG na pakiecie 3S. Moim zdaniem to wystarczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_tata Opublikowano 4 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 Z moich notatek wynika, że latałem 3kg ciąg vs 4,25kg waga, więc silnik 3542/1250 na 3s powinien wystarczyć - najwyżej trochę pokombinujesz ze śmigłem dobierając ciąg/prędkość do swoich preferencji. Swoją drogą trzeba mojego Messerka pomoczyć, bo się w piwnicy rozeschnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.