pawel4090 Opublikowano 4 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2019 https://www.instalki.pl/aktualnosci/technika/38422-dron-cloudless-odbyl-rekordowy-lot-historyczny-wyczyn-polakow.html Dron został wyniesiony balonem na wysokość 27km. Link jest bezpieczny, tak mi się wydaje ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vesla Opublikowano 4 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2019 Jakiś opis by się przydał. Kilka słów tekstu od autora posta. Na linki nie będę klikać, nie wiem gdzie mnie to zaprowadzi. Jakaś strona instalki....pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel4090 Opublikowano 4 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2019 Rzeczywiście, nasz rację. Na szybko wkleiłem, link który otrxymałem od kolegi i chciałem podzielić się że społecznością forum. Na drugi raz się poprawię ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czaro Opublikowano 4 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2019 A czy dron, to nie jest taki, co ma cztery śmigiełka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 4 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2019 To chyba bardziej rekordowa wysokość startu drona, bo przecież balon go wyniósł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matijus Opublikowano 4 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2019 A czy dron, to nie jest taki, co ma cztery śmigiełka? dron[3] – statek powietrzny, który nie wymaga do lotu załogi obecnej na pokładzie oraz nie ma możliwości zabierania pasażerów, pilotowany zdalnie lub wykonujący lot autonomicznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rc.fpv.poland Opublikowano 4 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2019 https://m.youtube.com/watch?v=SNGlc_0UxQA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi