janegab Opublikowano 11 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2019 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 11 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2019 dzis tak Betejem a ja byłem na zbiorniku wczoraj ..patrz na fotkę..i datę.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz D. Opublikowano 11 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2019 Przepraszam, że co??? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rc.fpv.poland Opublikowano 12 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2019 A na drzewach zamiast liści będą wisieć nie tylko modele A ja 9 maja w dniu komunistycznego "swieta zwyciestwa" o którym nikt już nie pamięta byłem na wysypisku. Fajne miejsce na spędzenie tego dnia i w razie crashu jest gdzie pozostawić resztki. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zipp Opublikowano 12 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2019 Janek, o co chodzi z tym Świętem Niepodległości 10 listopada? Czy może po prostu rozwód miałeś 10 listopada? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a74BACK Opublikowano 12 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2019 Przestańcie się Janka czepiać, zastosował skrót myślowy- Dzień Niepodległości- długi weekend i zrobił sobie wypad nad morze polatać ! Prawdziwi Polacy obchodzą Święto Niepodległości 11 listopada . Prawdziwi POLACY to jak wracają do kraju ważą tyle samo co przed wyjazdem, a nie jak ten tutaj: https://www.youtube.com/watch?v=h04UBP-179s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rc.fpv.poland Opublikowano 12 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2019 ROZUMIEM, MI TEZ CAPSLOCK SIĘ CZASEM ZACINA I CZASEM NAWET KROPKA WKLEJA SIĘ WIELOKROPKOWO .... ..... Jak żyć? Za mało czasu na poprawę tych "niefortunnych skrótów myślowych" czy co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a74BACK Opublikowano 12 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2019 ROZUMIEM, MI TEZ CAPSLOCK SIĘ CZASEM ZACINA I CZASEM NAWET KROPKA WKLEJA SIĘ WIELOKROPKOWO .... ..... Jak żyć? Za mało czasu na poprawę tych "niefortunnych skrutów myślowych" czy co? Ty mósieć popracować na polska jenzyk w tej zagranica ! Wszendzie Ciebie pełna, ale nic mondrego Ty nie pisać ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rc.fpv.poland Opublikowano 12 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2019 Wow ale pojechal zes po bandziee, literufka vs pogladyllondy i wartosci. Zbierasz na rangęł sum ? Literówkę można poprawić w 3 sekundy i to zrobiłem. Autor tematu chyba tego zrobić nie potrafi. Może potrzebuje pomocy, to ten wiek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArabaT Opublikowano 12 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2019 literówka to jest wtedy jak robisz komuś laskę zamiast łaskę Bym dopisał coś jeszcze ale sobie zostawię na później. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rc.fpv.poland Opublikowano 12 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2019 Tak to jest jak cfaniak pisze z autokorektą, bez swype i ze slownikiem. Wtedy można dopiero przykozaczyć Dawajcie dalej Bo na razie słabo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a74BACK Opublikowano 12 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2019 Zgłosiłem do pozamiatania, już wystarczy tej twojej radosnej twórczości. Jedna duża pyskówka w tym dziale już nam naprawdę wystarczy, Ty już nam tutaj nie jesteś potrzebny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rc.fpv.poland Opublikowano 12 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2019 Chyba wspólnej radosnej . Kolegę już nauczyliście edytować posty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a74BACK Opublikowano 12 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2019 Nam nie przeszkadza, Ty nie musisz czytać! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 12 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2019 Janek, sorki że zamknąłem Ci temat, absolutnie nie z Twojego powodu. Niczym się nie przejmuj i dalej pozostań sobą Fotki fajne i zazdroszczę wypadziku na latanko . Adam z Londynu... widzę kłopoty na horyzoncie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi