jarek996 Opublikowano 24 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2019 Rafal , ale nie od polityki PRORODZINNEJ mam nadzieje ? Dalej chyba mozna o seksie , kobietach , syrenach ITP ? Wiesz , ci co juz nie moga , chca sobie chociaz popisac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rc.fpv.poland Opublikowano 24 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2019 Niepisanej zasady. Spoko że mi mówisz o tym przed banem a nie po. Miło Mam nadzieję że ta zasada dotyczy wszystkich Niech będzie bez politykowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 24 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2019 Dalej chyba mozna o seksie , kobietach , syrenach ITP ? To to tak ! ( nie wulgarnie ) Adam za politykowanie się nie banuje a daje chwilową odsiadkę na ochłonięcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 24 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2019 Dalej chyba mozna o seksie , kobietach , syrenach ITP ? To to tak ! ( nie wulgarnie ) No wiesz co Rafal ! Ja z kobietami zawsze delikatnie ! Natomiast z facetami mam zawsze wulgarny i brutalny sex Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyCopter Opublikowano 24 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2019 ... za politykowanie się nie banuje a daje chwilową odsiadkę na ochłonięcie W cyrku, gdy jedni są na arenie to innni podziwiają ich na trybunach, ale są też i tacy co błaznami się ich nazywa. Rozrywkę zapewniają... ot taki folklor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomanJ4 Opublikowano 25 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2019 są też i tacy co błaznami się ich nazywa. Rozrywkę zapewniają... ...choć czasem są światlejsi niż ci rozrywani.... (vide- Stańczyk..) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi