jarek996 Opublikowano 24 Listopada 2019 Opublikowano 24 Listopada 2019 Rafal , ale nie od polityki PRORODZINNEJ mam nadzieje ? Dalej chyba mozna o seksie , kobietach , syrenach ITP ? Wiesz , ci co juz nie moga , chca sobie chociaz popisac
rc.fpv.poland Opublikowano 24 Listopada 2019 Opublikowano 24 Listopada 2019 Niepisanej zasady. Spoko że mi mówisz o tym przed banem a nie po. Miło Mam nadzieję że ta zasada dotyczy wszystkich Niech będzie bez politykowania.
Shock Opublikowano 24 Listopada 2019 Opublikowano 24 Listopada 2019 Dalej chyba mozna o seksie , kobietach , syrenach ITP ? To to tak ! ( nie wulgarnie ) Adam za politykowanie się nie banuje a daje chwilową odsiadkę na ochłonięcie
jarek996 Opublikowano 24 Listopada 2019 Opublikowano 24 Listopada 2019 Dalej chyba mozna o seksie , kobietach , syrenach ITP ? To to tak ! ( nie wulgarnie ) No wiesz co Rafal ! Ja z kobietami zawsze delikatnie ! Natomiast z facetami mam zawsze wulgarny i brutalny sex
AndyCopter Opublikowano 24 Listopada 2019 Autor Opublikowano 24 Listopada 2019 ... za politykowanie się nie banuje a daje chwilową odsiadkę na ochłonięcie W cyrku, gdy jedni są na arenie to innni podziwiają ich na trybunach, ale są też i tacy co błaznami się ich nazywa. Rozrywkę zapewniają... ot taki folklor
RomanJ4 Opublikowano 25 Listopada 2019 Opublikowano 25 Listopada 2019 są też i tacy co błaznami się ich nazywa. Rozrywkę zapewniają... ...choć czasem są światlejsi niż ci rozrywani.... (vide- Stańczyk..)
Rekomendowane odpowiedzi