GWFC Opublikowano 19 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2021 Trenowaliśmy także na Słowacji. Wczoraj było nas czterech (Ruisl, Navarčík, Rebroš i ja), a dziś tylko ja. Wczoraj było +2°C, dziś 4°C. Wiatr 4-5m/s. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 20 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2021 Przymierzałem sie do latania w niedziele od ponad tygodnia. Ale jak otworzyłem rano oko to mi sie odechciało Na Rusku wiało ponad 10ms Fajnie ma janek że ma tak blisko do Jeziorska No i pozdrawiam twardzieli ze Słowacji - szkoda że tak dawno sie nie widzieliśmy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GWFC Opublikowano 20 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2021 4 godziny temu, cZyNo napisał: No i pozdrawiam twardzieli ze Słowacji - szkoda że tak dawno sie nie widzieliśmy Puchar Slaska będzie za chwilę. Mam nadzieję, że do tego czasu rozpocznie się rejestracja pilotów na Słowacji. Inaczej nie możemy latać za granicę. A my chcieliśmy pojechać na zawody w Mechelinkach, Słowenii i Lemoncelo, jeśli będzie. ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 20 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2021 Tak się martwię czy puchar śląska nie będzie za szybko lemoncello jako zawodów pucharowych nie będzie w tym roku. Niestety. Będą tam tylko lokalne zawody francuskie. Mechelinki, Słowenia i Braunsberg są na liście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GWFC Opublikowano 20 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2021 Cytat Tak się martwię czy puchar śląska nie będzie za szybko Zmienia się termin, a problem został rozwiązany... Na razie mam Braunsberg tylko jako zbocze treningowe. Nie odważę się jeszcze iść tam na zawody. ? Lemoncelo mam w moim kalendarzu jako OPEN. https://docs.google.com/spreadsheets/d/1y9fbAlq4Iis8JU166E4KP3pWvv75Wv1w/edit#gid=1906762032 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 20 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2021 Open - zawody francuskie lokalne do ich pucharu. Jak i TOA braunsberg - jak wiesz tam są różne zbocza na północnozachodnim latalismy tylko 1 i 1/3 zawodów przez kilka ostatnich lat nie ten kierunek wiatru na wiosnę. najczęściej było zbocze południowe bardzo miłe i fajne. Warto tam być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 6 Stycznia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2022 jechać? ..nie jechać ? Popadywał śniezek ale zaryzykowałem wypogodziło sie i dmuchało tęgo mimo szkolnych prognoz. Nie dojechał "zawiadowca " miejscówki ale miałem towarzystwo..ingilował mnie zza kszaków Babol 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 6 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2022 A to Babol! A gdzie te pułapki zakłada? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GWFC Opublikowano 6 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2022 Godzinę temu, janegab napisał: jechać? ..nie jechać ? Jeśli musisz, to musisz... ?? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GWFC Opublikowano 20 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2022 U nas też trochę wiało, więc nie mogliśmy się oprzeć. Zabawa z wiatrem była bardzo dobra. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 23 Marca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2022 sobota jeziorsko..jurek moze przyjedzie z meblami do pomiaru... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GWFC Opublikowano 23 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2022 Kto pójdzie? Podaj współrzędne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 24 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2022 wg moich prognoz tam latać da sie do 13 może do 14tej. Potem wiatr mocno odchyli i zacznie padać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 24 Marca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2022 tak ma byc Jurku...ale po 14 tej rybka lubi plywać...mozemy czesc artystyczną zrobic u mnie w Konine.. 10 minut temu, janegab napisał: tak ma byc Jurku...ale po 14 tej rybka lubi plywać...mozemy czesc artystyczną zrobic u mnie w Konine..https://www.windguru.cz/3644 nie bedzie padac a się odchyli pozno ja przyjadę steskniłem się za Babolem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GWFC Opublikowano 24 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2022 Już jest nas dwóch? ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 25 Marca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2022 Milinów równiez sie usmiecha i blizej ...dawno nie latałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 26 Marca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2022 sobotnie latanko... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 28 Marca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2022 10m/s i ciepełko 19 c 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Bajka latanie....zimnawo... 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ares Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2022 2 godziny temu, janegab napisał: Bajka latanie....zimnawo... Jesteś twardym człowiekiem. Podziwiam naprawdę bo ja jestem zapalony modelarz ale w taką pogodę zawsze siedzę w domu lub na modelarni Póki mamy takich modelarzy jak Ty nasze hobby nie zginie. Powodzenia. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi