paweln7 Opublikowano 21 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2020 Teraz, jarek996 napisał: Mnie to ten WYZELEK na scianie bardziej sie podoba ! Mnie też ale jest kolejka ,skończyć to co zaczęte (3szt) plus to co po prawej stronie leży obok RWD i dopiero potem On Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 21 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2020 PAWLY na tym forum sa niesamowite ! Jeden kupuje silnik dziennie do swojej kolekcji , a drugi buduje 4 makiety w roku ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweln7 Opublikowano 22 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2020 Witam Kogo próbuje oszukać że RWD nie jest priorytetem FW 1901/5 , A6m3 Zero leżą odłogiem a dłubię RWD CDN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweln7 Opublikowano 25 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2020 Witam Mały i Duży ? CDN 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweln7 Opublikowano 25 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2020 Opierdzielałem się dzisiaj cały dzień i zrobiłem prawie jedną klapę. CDN 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweln7 Opublikowano 26 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2020 Witam Stan na teraz P.s maska od innego modelu CDN 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poharatek Opublikowano 1 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2020 W dniu 26.01.2020 o 15:37, paweln7 napisał: P.s maska od innego modelu No z rotacyjnym ciekawie by wyglądał Fajny model, szybko rośnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 1 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2020 Godzinę temu, poharatek napisał: No z rotacyjnym ciekawie by wyglądał Fajny model, szybko rośnie. hmmmm?.............Marcinie , ale czemu z rotacyjnym ????? ale model super...gratulacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poharatek Opublikowano 1 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2020 17 minut temu, d9Jacek napisał: hmmmm?.............Marcinie , ale czemu z rotacyjnym ????? Maska wygląda jak od jakiejś maszyny z Wielkiej Wojny (od Fokkera? ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweln7 Opublikowano 1 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2020 3 godziny temu, poharatek napisał: Maska wygląda jak od jakiejś maszyny z Wielkiej Wojny (od Fokkera? ). ???? 1/4 DVIII CDN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek27 Opublikowano 1 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2020 z jakich planów budowałeś tego Fokkera? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweln7 Opublikowano 1 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2020 https://outerzone.co.uk/plan_details.asp?ID=6332 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ejdzjan Opublikowano 1 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2020 Witam. Paweł widzę że wróciłeś do budowy fokkera .Muszę powiedzieć że bardzo ucieszyła mnie ta wiadomość ?. Ja zaczynam budować drugiego. Poniżej fotka pierwszego fokkera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweln7 Opublikowano 16 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2020 Witam W miedzy czasie skleiłem usterzenie Tak wygląda w całości ,jeszcze trzeba dokleić natarcie i nakładki oraz i wyszlifować w kadłubie wkleiłem wzmocnienia i nakleiłem z balsy 2mm poszycie przednia część zdejmowana aby zapewnić dostęp do środka tak wygląda kadłub w całości W dniu 1.02.2020 o 18:01, Ejdzjan napisał: Witam. Paweł widzę że wróciłeś do budowy fokkera .Muszę powiedzieć że bardzo ucieszyła mnie ta wiadomość ?. Ja zaczynam budować drugiego. Poniżej fotka pierwszego fokkera. Adrian a to skrzydełka od mojego Fokkera teraz tylko muszę pomalować kadłub CDN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweln7 Opublikowano 17 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2020 Witam Zbroimy się ??? Z latarki led wyjąłem to co potrzebne i zrobiłem reflektor do lądowania Tak świeci CDN 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweln7 Opublikowano 20 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2020 Witam Żeby nie było że nic się nie dzieje ,prawie wszystkie elementy aby RWD stanęło na "nogach " CDN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweln7 Opublikowano 22 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 Witam mały kroczek do przodu , zrobiłem mocowania serw w płacie . CDN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweln7 Opublikowano 29 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2020 Pomalutku do przodu CDN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
merlin71 Opublikowano 29 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2020 No nie takie pomalutku. Podwozie gotowe, silnik zamocowany... Pięknie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 29 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2020 41 minut temu, merlin71 napisał: No nie takie pomalutku. Podwozie gotowe, silnik zamocowany... Pięknie! Gdyby skrzydlo obciagnac na szybko jakas folia kuchenna , to moznaby w sumie sie "lekko" przeleciec .......... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi