Konrad_P Opublikowano 2 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2020 Zarezerwuj sobie czas w przyszły weekend. Polatamy i popatrzymy na te Twoje nowe ustawienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 2 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2020 Panie, to tylko testy poznawcze, w końcu choć trochę muszę się nauczyć latać w tej termice Jak nie pojadę do Bielska, to pewnie sie zjawie. Podglądać lepszych. Już wiem na co mam patrzeć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 3 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2020 Dziś szybki dzień modelarski - zboczowy. Dwa zbocza i masę zabawy w obu miejscach 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viader Opublikowano 3 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2020 Mój Respect też nie próżnował O i kopalnia, dawno mnie tam nie było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 3 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2020 Żeby ktoś sobie nie myślał...przed zachodem słońca dwa, dwa pakieciki wylatane Maxą ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GWFC Opublikowano 4 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2020 Przez weekend my też nie spaliśmy. W sobotę lataliśmy na "Ostrý vrch" (wiatr 9 m/s) i lataliśmy 36-46s. W niedzielę na "Bezovcu" wiatr 12-15m /s, bez pomiaru czasu. Wideo z niedzieli. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 4 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2020 Fajna ta górka. Widać że ma dobry kształt i niezły nadmuch z doliny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 4 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2020 No przecież nie mogło być inaczej ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GWFC Opublikowano 4 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2020 Czy nuda jest na zboczu? Kiedy latać Maxu. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 5 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2020 latać trzeba zawsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 6 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2020 coś dziś podwiewało 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 8 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2020 Przez ostatnie dni, zwiedzałem kraj 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 10 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2020 Sobota słoneczna i na Maxa Magiczna 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 10 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2020 Latanie na zboczu jest nudne. Dlatego dziś znów była Maxa. Niestety jak sie zbierałem do żony (tak koło 12) to dopiero wtedy zaczęło coś nosić. Dziś zmuszony byłem latać modelem z większym wzniosem końcówek. No to trochę go doregulowałem. Bawiłem się też ŚĆ, ale wyszło że do przodu jest bez sensu przesuwać. No to zobaczymy czy ma sens do tyłu. A potem było spargelcremesuppe, rower i DIY chiński obiadek. I butelka winna na głowę To było bardzo dobry weekend A poza tym...to dobre miejsce na każde zawody! Hektary ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TommyTom Opublikowano 10 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2020 Jurek, a gdzież te hektary są ? ujawnisz się z tą miejscówką. Jak trochę tajne to daj info na PW, jeśli możesz Warto by było oblatać nowe miejsce, dla treningu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 10 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2020 Kurde a ja szukam dobrej miejscówki na zawody a ten trzyma ją tylko dla siebie. Czy się da zrobić to jeszcze trudno powiedzieć W Jaworze też hektary a dupa wyszła z zawodów. Właściciel się nie zgodziła czyli skarb państwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 11 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2020 Dacie rade I z ciekawostek - w zeszłym tygodniu do kraju dotarł transport 7miu najnowszych Freestylerów 6 ? Dostawa się trochę opóźniła, ale ze względu na odwołane zawody nikt nie cisnął zbyt mocno na producenta ? Czyli chłopaki mieli wcześniejszy dzień dziecka lub spóźnionego zajączka. Część z modeli juz jest uzbrojona i gotowa do lotu, cześć będzie gotowa w tym tygodniu, a ze dwa w przyszłym. Nikt z nich nie chce się podniecać nieuzbrojonym modelem ? A to wszystko może oznaczać, że jak tylko pojawi sie właściwy wiatr, to koledzy tłumnie zaczną zasuwać na zboczach, swoimi nowymi nabytkami. I bardzo dobrze! A poniżej jeszcze sobotnie Haloo. I chyba mój model plus jakaś przybłęda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TommyTom Opublikowano 11 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2020 I UFO na lewej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 11 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2020 Widać takie cuda wyczynialiście, że przylecieli się uczyć ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 11 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2020 widoczek...z miejsca pinezkowatego (dla wtajemniczonych) taki z 270 stopni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi