TommyTom Opublikowano 17 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2020 Jurek, chyba doszedłeś pod ścianę. Może czas już na nowy model? Wkręciłeś się już w jotkę, skoro liczysz te metry i przeliczasz na sukcesy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 17 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2020 e nie...jeszcze nie czas. Za mało umiem. Jak będę po wyrzucie z ręki się wykręcał, to kto wie... może nawet zmienię model Na razie sie poużeram dalej z Maxą. Ciekawe czy Paweł kupił sobie Pike - był w doskonałej cenie (znacznie poniżej 3k) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TommyTom Opublikowano 17 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2020 zrujnujesz sobie ramię tymi rzutami ?zmień kategorię na papierową, wtedy to będzie z satyfakcją i dla zdrowia. Mogę pomóc, jak masz wolny napęd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabork Opublikowano 17 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2020 Nie kupił bo nie sprzedał fs3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 18 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2020 Może ktoś w końcu kupi FS3 od Pawła? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 20 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2020 BAJKA...pieknie zawiało ....i znalazłem , lukę bez deszczu// 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GWFC Opublikowano 21 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2020 Jesteś niestrudzonym lataćem. ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 25 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2020 Jano jest lepszym zapaleńcem niż ja A ja jestem w miejscu gdzie nie planowałem być. Z okna widze w oddali moje miejsce gdzie Maxusią latam...dziś była piękna pogoda do latania. A ja nie mogę ... Z ciekawych rzeczy - koledzy z zagranicy też sie wynudzili w czasie walki z wirusem i okazało się, że do końca sezonu odbędzie się jeszcze co najmniej 5 zawodów międzynarodowych. W Walii, 2 we Francji, jedne w Niemczech (German Open) i jedne na Słowenii. Wszędzie są genialne zbocza przy czym najłatwiejsze i najwolniejsze mogą być te z German Open. Na te dwa ostatnie zawody trochę kolegów z Polski sie już zapisało. Więc będzie wyjazd stadny Ciekawie zapowiadają sie zawody German Open, gdzie do pilnowania zboczy w czasie zawodów będzie wynajęta firma ochroniarska. Wadą tych zawodów jest to że osoby postronne nie będą mogły przebywać przy zboczu w trakcie zawodów. No ale bezpieczeństwo ponad wszystko, szczególnie że w pobliżu są miejsca do spacerowania i rowerownia. Ciekawe czy jeszcze Austriacy coś wykombinują na Braunsbergu A że sezon jest jaki jest, to chyba wszyscy którym zależy lub ci co mogą skupią sie na zawodach międzynarodowych - zamiast krajowych. I fajnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 27 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2020 Siedzę sobie dalej, patrząc na łąkę, latać nie mogę a ręce świerzbią. Az nagle widzę, że dotarł tu jakiś pasjonat rzucanych modeli. I rzuca zawzięcie tak na 30m, choć mam wrażenie, że model jest tak zaciągnięty, że aż sam chce opadać. Dziwnie to wygląda z daleka. Również wydaje mi się, że na Brodzkiej by miał lepiej, bo tu za duża trawa - a tam wykoszone było ze 2-3 tygodnie temu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 28 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2020 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TommyTom Opublikowano 30 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2020 A ja dzisiaj odświeżyłem znajomość z pewną miejscówką nizinną. I było bardzo fajnie, 4-5ms + podmuchy do 7ms, model lekki z balaścikiem. Ciepły czerwcowy (jeszcze) dzień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 30 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2020 Wiem gdzie to jest I zazdoszcze wszystkim co mogą wyjść polatać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TommyTom Opublikowano 4 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2020 Jurek, a to miejsce znasz? pomimo tego, że padało już jakiś czas temu, to mokro jest, że uchh. z tamten Twój polder niedostępny. Woda po kolana na wjeżdzie. bez 4x4 strach się wbijać. Mega termika dzisiaj, ale jakaś wyrwista lub wcale , Samemu, to nawet nie wiadomo, czy za wysoko było, czy nie. Tam gdzie ostatnio na zdjęciu, to strasznie ciasno dzisiaj - samoloty, glajty... nie da się z zmieścić z F5-ką, pomimo tego, że druty już zniknęły k. drogi. Szkoda. BTW. Szymanów to jeszcze wpuszcza modelarzy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 8 Lipca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2020 Glajty? Gdzie tam glajty?!?! Musze sprawdzić w sobotę Mnie wypuścili na wolność i z tej wolności korzystam...w jeden dzień 700km przejechane, w międzyczasie polatane i popracowane. A na koniec miejscówka zapewne dobrze znana jednemu z lataczy F5J .. to ta ostatnia fotka w końcu koszą...bo po pas było Wisła w całej Polsce pełna wody... której towarzyszą czasami ładne widoczki.... no i miejsce w sam raz na poranny spacer...tylko latać nie ma gdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 9 Lipca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2020 Ciekawe, czy jutro uda mi sie załapać na latanie na nieznanej jeszcze osobiście miejscówce...pożyjemy zobaczymy A pod Wro jutro sie szykuje piękny klifik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 9 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2020 15 minut temu, cZyNo napisał: A pod Wro jutro sie szykuje piękny klifik Jeszcze kilkadziesiąt wywrotek ziemi i już. Sorry ale nie mogłem się powstrzymać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 9 Lipca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2020 no... przydał by sie ktoś z terenem w okolicach strzegomia i drugi ktoś, kto ma dużo wywrotek z ziemią z którą nie ma co robić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 11 Lipca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2020 fajnie sie lata po długiej przerwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TommyTom Opublikowano 12 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2020 Ty tam a ja tam. może to jakoś zgrany następnym razem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 12 Lipca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2020 A bo ja to z zasady nie wiem kiedy, czym i gdzie będę latał Np. dziś mam 3 różne opcje w promieniu 150km. Ale może się też skończyć na tym, że nie będę latał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi