dukeroger Opublikowano 11 Lutego 2020 Opublikowano 11 Lutego 2020 A tu się szykuje niespodzianka w 2020: https://www.flightsimulator.com/ Az się chce nowy joystick kupić
Marek_Spy Opublikowano 11 Lutego 2020 Opublikowano 11 Lutego 2020 I gamingowy komputer z super kartą, wyglada pięknie. Wysłane z mojego K6000 Pro przy użyciu Tapatalka
dimmus Opublikowano 11 Lutego 2020 Opublikowano 11 Lutego 2020 Poza szybkim kompem światłowód, bo z tego co widziałem, to świat gry, to cały świat . Kilka pentabajtów, bazujący chyba na mapach Google plus nakładka graficzna "ładowane" na bieżąco online. Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka
Marek_Spy Opublikowano 11 Lutego 2020 Opublikowano 11 Lutego 2020 Miodzio, kilka tysi w pleckiWysłane z mojego K6000 Pro przy użyciu Tapatalka
dimmus Opublikowano 11 Lutego 2020 Opublikowano 11 Lutego 2020 Tu Pan opowiada o symulatorze dość rozlegle.Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka
dukeroger Opublikowano 11 Lutego 2020 Autor Opublikowano 11 Lutego 2020 w opisach widać też możliwość uploadowania terenu, komputer właśnie zmieniłem, chyba się wciągnę
Viper Opublikowano 11 Lutego 2020 Opublikowano 11 Lutego 2020 Proponowałbym z tymi achami poczekać do wydania Poprzednia wersja, MFS X też w materiałach reklamowych wyglądała jak na uprzednie czasy mega miodzio, ale po instalacji na średnio wydajnym kompie dawało się płynnie latać jedynie na średnich ustawieniach, a tu było tylko dobrze, ale nie fantastycznie. Poza tym fizyka lotu, a o to chyba przede wszystkim chodzi w symulatorach, w przypadku serii MFS nie była wybitna. Taki X Plane mógł się poszczycić dużo lepszą. Mam więc nadzieję, że przy obecnym wydaniu para, czyli wysiłek programistów nie poszedł tylko w aspekty wizualne. Ale oczywiście jako fan symulatorów wszelkiej maści też czekam na nową odsłonę, kiedyś wiodącego symulatora samolotów cywilnych i z przyjemnością porównam go z wspomnianym X Planem, który od kilku lat przynajmniej u mnie na dysku zastąpił poprzednią wersję MFS.
grzegor Opublikowano 12 Lutego 2020 Opublikowano 12 Lutego 2020 Właściwie fizyka była całkiem mułem i wodorostami ?.
dukeroger Opublikowano 12 Lutego 2020 Autor Opublikowano 12 Lutego 2020 Prawda prawda X było do bani, srogo się zawiodłem.
Rekomendowane odpowiedzi