zipp Opublikowano 25 Marca 2020 Opublikowano 25 Marca 2020 1 minutę temu, Marek_Spy napisał: Dzieki temu ze jest inżynierem mysli logicznie i wyciąga wnioski sorry, ale na coś takiego nie można zareagować(mimo, że temat w HP i w założeniu miał być zabawny). To zwykły oszust i naciągacz, żerujący na ludziach którzy pragną cudownego i łatwego rozwiązania. To, że skończył AGH niczego nie zmienia.
Marek_Spy Opublikowano 25 Marca 2020 Opublikowano 25 Marca 2020 Podnoszą temp.w komorze spalania przynajmniej teoretycznie Wysłane z mojego K6000 Pro przy użyciu Tapatalka sorry, ale na coś takiego nie można zareagować(mimo, że temat w HP i w założeniu miał być zabawny). To zwykły oszust i naciągacz, żerujący na ludziach którzy pragną cudownego i łatwego rozwiązania. To, że skończył AGH niczego nie zmienia.To jest zdanie a cos czytales czy sluchałes? Czy tylko wiki i tv? A suplementy tez sa w aptekach Wysłane z mojego K6000 Pro przy użyciu Tapatalka
maxiiii Opublikowano 25 Marca 2020 Opublikowano 25 Marca 2020 11 minut temu, Marek_Spy napisał: To tą je zdaniem e a cos czytales czy sluchsles? Czy tylko wiki i tv? A szczepienia powodują autyzm. 15 minut temu, Marek_Spy napisał: Podnoszą temp.w komorze spalania przynajmniej teoretycznie Pytanie o HHO to była podpucha. W tym układzie aby działał sprawność układu powinna być powyżej 100 a jak każdy porządny inżynier powinien wiedzieć, że to niemożliwe. Ilość energii potrzebna do wyprodukowania wodoru powinna być mniejsza niż energia uzyskana z jego spalania. To przy naszej fizyce jest niemożliwe. A to już kultowy polski wynalazek generator HHO w słoiku z netto:)
Marek_Spy Opublikowano 25 Marca 2020 Opublikowano 25 Marca 2020 Pytanie o HHO to była podpucha. W tym układzie aby działał sprawność układu powinna być powyżej 100 a jak każdy porządny inżynier powinien wiedzieć, że to niemożliwe. Ilość energii potrzebna do wyprodukowania wodoru powinna być mniejsza niż energia uzyskana z jego spalania. To przy naszej fizyce jest niemożliwe. A to już kultowy polski wynalazek generator HHO w słoiku z netto:) I znowu nie masz pojecia o czym piszesz ale piszesz. Wiesz jaka jest sprawność silnika spalinowego i co na to wpływa?. A wiesz co to jest szczepionka jak działa i jakie sa rodzaje a moze wiesz z czego i jak sie je robi? Wysłane z mojego K6000 Pro przy użyciu Tapatalka
zipp Opublikowano 25 Marca 2020 Opublikowano 25 Marca 2020 20 minut temu, Marek_Spy napisał: To jest zdanie a cos czytales czy sluchałes? Czy tylko wiki i tv? nie rozumiem tego, stronę wcześniej piszesz "A kto to jest doktor Zięba?", kilka postów później piszesz "jest inżynierem mysli logicznie i wyciąga wnioski" i jednocześnie pytasz czy ja swoją wiedzę nt. czerpię z wiki i tv.. Czy to zgrywa czy piszesz poważnie?
maxiiii Opublikowano 25 Marca 2020 Opublikowano 25 Marca 2020 Marek idziesz po bandzie. A tak fajnie się zapowiadał temat:(
Marek_Spy Opublikowano 25 Marca 2020 Opublikowano 25 Marca 2020 A co mu przeszkadza byc fajnym? Wysłane z mojego K6000 Pro przy użyciu Tapatalka 1
a74BACK Opublikowano 25 Marca 2020 Opublikowano 25 Marca 2020 Zamknięcie w 4 scianach bez ogródka daje się we znaki ? Myśleliście nad jakąś dobrą książką ? Kupcie sobie kindle'a to nawet z domu po nią nie będziecie musieli wychodzić. Ewentualnie podłubcie modelarsko.
Marek_Spy Opublikowano 26 Marca 2020 Opublikowano 26 Marca 2020 Ja ogladam tego "wariata” ma nueziemskie pomysłyWysłane z mojego K6000 Pro przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi