zipp Opublikowano 25 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2020 1 minutę temu, Marek_Spy napisał: Dzieki temu ze jest inżynierem mysli logicznie i wyciąga wnioski sorry, ale na coś takiego nie można zareagować(mimo, że temat w HP i w założeniu miał być zabawny). To zwykły oszust i naciągacz, żerujący na ludziach którzy pragną cudownego i łatwego rozwiązania. To, że skończył AGH niczego nie zmienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 25 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2020 Podnoszą temp.w komorze spalania przynajmniej teoretycznie Wysłane z mojego K6000 Pro przy użyciu Tapatalka sorry, ale na coś takiego nie można zareagować(mimo, że temat w HP i w założeniu miał być zabawny). To zwykły oszust i naciągacz, żerujący na ludziach którzy pragną cudownego i łatwego rozwiązania. To, że skończył AGH niczego nie zmienia.To jest zdanie a cos czytales czy sluchałes? Czy tylko wiki i tv? A suplementy tez sa w aptekach Wysłane z mojego K6000 Pro przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxiiii Opublikowano 25 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2020 11 minut temu, Marek_Spy napisał: To tą je zdaniem e a cos czytales czy sluchsles? Czy tylko wiki i tv? A szczepienia powodują autyzm. 15 minut temu, Marek_Spy napisał: Podnoszą temp.w komorze spalania przynajmniej teoretycznie Pytanie o HHO to była podpucha. W tym układzie aby działał sprawność układu powinna być powyżej 100 a jak każdy porządny inżynier powinien wiedzieć, że to niemożliwe. Ilość energii potrzebna do wyprodukowania wodoru powinna być mniejsza niż energia uzyskana z jego spalania. To przy naszej fizyce jest niemożliwe. A to już kultowy polski wynalazek generator HHO w słoiku z netto:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 25 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2020 Pytanie o HHO to była podpucha. W tym układzie aby działał sprawność układu powinna być powyżej 100 a jak każdy porządny inżynier powinien wiedzieć, że to niemożliwe. Ilość energii potrzebna do wyprodukowania wodoru powinna być mniejsza niż energia uzyskana z jego spalania. To przy naszej fizyce jest niemożliwe. A to już kultowy polski wynalazek generator HHO w słoiku z netto:) I znowu nie masz pojecia o czym piszesz ale piszesz. Wiesz jaka jest sprawność silnika spalinowego i co na to wpływa?. A wiesz co to jest szczepionka jak działa i jakie sa rodzaje a moze wiesz z czego i jak sie je robi? Wysłane z mojego K6000 Pro przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zipp Opublikowano 25 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2020 20 minut temu, Marek_Spy napisał: To jest zdanie a cos czytales czy sluchałes? Czy tylko wiki i tv? nie rozumiem tego, stronę wcześniej piszesz "A kto to jest doktor Zięba?", kilka postów później piszesz "jest inżynierem mysli logicznie i wyciąga wnioski" i jednocześnie pytasz czy ja swoją wiedzę nt. czerpię z wiki i tv.. Czy to zgrywa czy piszesz poważnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxiiii Opublikowano 25 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2020 Marek idziesz po bandzie. A tak fajnie się zapowiadał temat:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 25 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2020 A co mu przeszkadza byc fajnym? Wysłane z mojego K6000 Pro przy użyciu Tapatalka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a74BACK Opublikowano 25 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2020 Zamknięcie w 4 scianach bez ogródka daje się we znaki ? Myśleliście nad jakąś dobrą książką ? Kupcie sobie kindle'a to nawet z domu po nią nie będziecie musieli wychodzić. Ewentualnie podłubcie modelarsko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 26 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 Ja ogladam tego "wariata” ma nueziemskie pomysłyWysłane z mojego K6000 Pro przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi