ciekawy55 Opublikowano 25 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2020 Mam kłopot z oblotem tego modelu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 25 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2020 A ja mam kłopot z Tobą ... 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sławek Opublikowano 25 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2020 Noo mistrzostwo świata -tak mocno wyczerpującego detale pytania jeszcze nie widziałem ....bot? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tytan12 Opublikowano 25 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2020 2 godziny temu, ciekawy55 napisał: Mam kłopot z oblotem tego modelu. A,mógłbyś przynajmniej jakieś zdjęcie tego ''Barona'' podesłać ?. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciekawy55 Opublikowano 25 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2020 Dzięki. Kolega udzielił mi rady i pomocy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tytan12 Opublikowano 25 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2020 10 minut temu, ciekawy55 napisał: Dzięki. Kolega udzielił mi rady i pomocy. No ,widzisz jakie to proste?. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 25 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2020 5 godzin temu, ciekawy55 napisał: Mam kłopot z oblotem tego modelu. pewnie, każdy by miał??....bo jak do tej pory to takie "przeloty" vs obloty miedzy działami?.....lataj dalej , powodzenia zyczę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciekawy55 Opublikowano 26 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2020 Może bez złośliwości. Szukam i mam do tego prawo. Powodzenia w lotach życzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 26 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2020 59 minut temu, ciekawy55 napisał: Szukam i mam do tego prawo Jak najbardziej masz rację. Jednak nie masz prawa oferować części do Fokera niezgodnie z regulaminem omijając giełdę... I jak na dłoni widać że Twoja aktywność związana jest z dostępem do giełdy. Zgadza się czy jestem w błędzie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciekawy55 Opublikowano 26 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2020 Zgadza się. To był mój błąd i nie mogę usunąć tego posta. Coś mnie blokuje. PRZEPRASZAM. Tak marginesie mieszkałem kiedyś blisko Kęt. Piękne okolice. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 26 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2020 No same Kęty takie sobie ale okolice faktycznie ciekawe Moderatorzy (jak i czujni użytkownicy) od razu widzą jak ktoś "nabija" w nienaturalny sposób posty by uzyskać dostęp do giełdy. Niestety czasem mimo uzyskania upragnionego dostępu do ogłoszeń wychodzi klops... Wystarczyło założyć temat o Fokerze, podyskutować i na końcu stwierdzić że to jednak nie dla Ciebie i rozważasz chęć pozbycia się wszystkiego co z nim związane . To by wyglądało zupełnie inaczej i normalnie ... 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciekawy55 Opublikowano 26 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2020 Robiłem porządki i znalazłem cały zestaw do montażu Foker DR.1 Czerwony Baron (brat zrezygnował z niego). Mój dawno zrobiony i oblatany tez. W czasie przeprowadzek zarzuciły się. Złożyłem swojego i lata. Ja bawię się w motoszybowce. Sądzę,że może ktoś będzie zainteresowany tymi materiałami. Dlatego wystawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 26 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2020 No niestety nie wystawisz... Po pierwsze Twój profil jest niezgody z regulaminem, nawet nie wiem jak się do Ciebie zwrócić... Po drugie pisałem że czasem 20 postów to nie wszystko - ordynarnie nabite czasem po prostu nie działa. Po trzecie to nie żadna złośliwość czy chęć by Ci pokazać kto tu rządzi- (a sprzedaj co tam masz) , po prostu będziesz przykładem że do pewnych rzeczy podchodzimy z jasnymi zasadami, nic na siłę . Nie wniosłeś nic na forum tylko komentowałeś zdawkowo by osiągnąć jedynie cel -giełdę. Sorki , nie udało się. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dariuszj Opublikowano 26 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2020 Już pisałem, że taki warunek 20 postów jest bez sensu. Lepiej niech ktoś da to jedno ogłoszenie niż robi śmietnik w 20 miejscach. Do tej pory osobiście nie zauważyłem problemu z rejestrującymi się by dać ogłoszenie, a to nabijanie postów mi jednak przeszkadza. Uważam też, że już wcześniej powinno zostać zablokowane i wysprzątane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 26 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2020 A ja uważam że to ma sens. Takie przypadki są jednostkowe . Generalnie funkcjonuje to znakomicie a jeśli jest problem to raczej dotyczy to moderatorów a nie zwykłych użytkowników. Dla mnie osobiście fakt że ktoś rejestrujący się po to by tylko coś opchnąć i zniknąć jest irytujący... 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dariuszj Opublikowano 26 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2020 Dla mnie za to bardziej irytujące jest 20 postów o niczym niż jeden z konkretną ofertą sprzedaży. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 27 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2020 6 godzin temu, dariuszj napisał: Dla mnie za to bardziej irytujące jest 20 postów o niczym niż jeden z konkretną ofertą sprzedaży. Darek, nie spinaj się, większośc poparła taką zmianę Regulaminu, zdecydowanie poparł ją Kuba i tyle na ten temat,, Forum ma żyć swoistą wymianą doświadczeń, równiez pogladów czy zainteresowań a nie darmowa giełdą KUPIĘ- Sprzedam....bo nie taka jest idea ... a cwaniakowanie kończy się tym o czym napisał Rafał... ps.A czy irytujace sa posty o niczym ??? czasami tak czasami nie, ?....jezeli to robi ktoś w celu nabicia minimalnej ilości postów to tak, w innym przypadku nie.. .Czy irytuje Cię post Robertusa majacego ponad 10k postów, post wyrażający podziw ,zachwyt cudzym modelem ?? Bo mnie nie. moim zdaniem temat do zamknięcia , bo za moment znowu bedzie gównoburza 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2020 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dariuszj Opublikowano 28 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2020 W dniu 26.05.2020 o 17:44, Shock napisał: No niestety nie wystawisz... Sorki , nie udało się. A jednak wystawił. Udało się. Proponuję temat podpiąć w Powitalni, aby chcący cokolwiek sprzedać wiedzieli, co mają robić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 28 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2020 21 minut temu, dariuszj napisał: A jednak wystawił. Udało się. Oczywiście że się udało. Po dyskusji na PW, poprawieniu profilu i fakcie że Marian jest z Nami bardzo długo uznałem że ma prawo do zamieszczenia ogłoszenia. Zaprosiłem go też do udzielania się na forum bo jakiś z niego też modelarz, a stresik że uznaje się za amatora pośród Nas powoduje że bardziej woli czytać jak pisać Pomysł z podpięciem w Powitalni sensowny. Niech na dzień dobry nowi wiedzą co i jak z giełdą. Przemyślimy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi