Henryk 58 Opublikowano 28 Lipca 2020 Opublikowano 28 Lipca 2020 czy możesz pokazać jak rozmieszczone jest wyposażenie, zwłaszcza akumulator
mirolek Opublikowano 29 Lipca 2020 Opublikowano 29 Lipca 2020 Świetnie wygląda - czas na pierwszą walkę z tasiemką ? ms
szymon_ Opublikowano 29 Lipca 2020 Autor Opublikowano 29 Lipca 2020 14 godzin temu, Henryk 58 napisał: czy możesz pokazać jak rozmieszczone jest wyposażenie, zwłaszcza akumulator Zdejmowane są dwie widoczne na zdjęciu części Akumulator mieści się ładnie wraz z regulatorem zaraz za wręgą silnikową. Z drugiej strony jest on ograniczony przy pomocy skrzydła przechodzącego przez kadłub. Pakiet wkładam na wcisk w to miejsce, nic się nie rusza, wyważenie również jest prawidłowe. Pod kabiną znajduje się serwo. W większej wersji w tym miejscu są dwa serwomechanizmy. Kabinę można w zasadzie wkleić na stałe, ale wolę mieć do tego dostęp. Odbiornik jak widać jest pod spodem pomiędzy miejscem na serwa, a akumulator. Wewnątrz kadłuba jest na tyle miejsca, że nie ma problemu z rozmieszczeniem wyposażenia. 4 godziny temu, mirolek napisał: Świetnie wygląda - czas na pierwszą walkę z tasiemką ? ms Muszę w końcu zabrać co mam i wybrać się na pojedynek z tasiemką
mirolek Opublikowano 30 Lipca 2020 Opublikowano 30 Lipca 2020 najbliższa sobota - godz.8.00 latamy na Czyżynach ms
szymon_ Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Autor Opublikowano 14 Sierpnia 2020 W dniu 30.07.2020 o 13:05, mirolek napisał: najbliższa sobota - godz.8.00 latamy na Czyżynach ms Byłem akurat chwilę na wakacjach nad morzem i nie dałem rady pojawić się na wspólnym lataniu. Miałem jednak ze sobą modele i mogę się podzielić nową porcją materiałów. W jeden wieczór udało mi się trafić na świetną, bezwietrzną pogodę na samej plaży. Polatałem tam wersją ESA. Oprócz tego przygotowałem w końcu obiecany film z lotu. Na nagraniu widoczny Hellcat w wersji 1000mm. 3
pengo Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Super foty, hellcat w naturalnym środowisku
Rekomendowane odpowiedzi