Henryk 58 Opublikowano 28 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2020 czy możesz pokazać jak rozmieszczone jest wyposażenie, zwłaszcza akumulator Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirolek Opublikowano 29 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2020 Świetnie wygląda - czas na pierwszą walkę z tasiemką ? ms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymon_ Opublikowano 29 Lipca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2020 14 godzin temu, Henryk 58 napisał: czy możesz pokazać jak rozmieszczone jest wyposażenie, zwłaszcza akumulator Zdejmowane są dwie widoczne na zdjęciu części Akumulator mieści się ładnie wraz z regulatorem zaraz za wręgą silnikową. Z drugiej strony jest on ograniczony przy pomocy skrzydła przechodzącego przez kadłub. Pakiet wkładam na wcisk w to miejsce, nic się nie rusza, wyważenie również jest prawidłowe. Pod kabiną znajduje się serwo. W większej wersji w tym miejscu są dwa serwomechanizmy. Kabinę można w zasadzie wkleić na stałe, ale wolę mieć do tego dostęp. Odbiornik jak widać jest pod spodem pomiędzy miejscem na serwa, a akumulator. Wewnątrz kadłuba jest na tyle miejsca, że nie ma problemu z rozmieszczeniem wyposażenia. 4 godziny temu, mirolek napisał: Świetnie wygląda - czas na pierwszą walkę z tasiemką ? ms Muszę w końcu zabrać co mam i wybrać się na pojedynek z tasiemką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirolek Opublikowano 30 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2020 najbliższa sobota - godz.8.00 latamy na Czyżynach ms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henryk 58 Opublikowano 30 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2020 Dzięki za fotki z wyposażeniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymon_ Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2020 W dniu 30.07.2020 o 13:05, mirolek napisał: najbliższa sobota - godz.8.00 latamy na Czyżynach ms Byłem akurat chwilę na wakacjach nad morzem i nie dałem rady pojawić się na wspólnym lataniu. Miałem jednak ze sobą modele i mogę się podzielić nową porcją materiałów. W jeden wieczór udało mi się trafić na świetną, bezwietrzną pogodę na samej plaży. Polatałem tam wersją ESA. Oprócz tego przygotowałem w końcu obiecany film z lotu. Na nagraniu widoczny Hellcat w wersji 1000mm. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pengo Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Super foty, hellcat w naturalnym środowisku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi