robertus Opublikowano 17 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2020 Oby jutro pogoda dopisała. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek "Viper" Opublikowano 17 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2020 38 minut temu, Shock napisał: A co te filmiki mają do pikniku ? Może kolega @micro odpowie. Wcześniej tylko luźna rozmowa była. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francka Opublikowano 18 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2020 11 godzin temu, Shock napisał: A co te filmiki mają do pikniku ? Jak co Warbrid 2020 polish -polish ?? . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek "Viper" Opublikowano 18 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2020 Szkoda bo prawdopodobnie nie dam rady dotrzeć na Warbirds a widzę że koledzy są ☹️ Pozdrowienia chłopaki !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafał .k Opublikowano 18 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Modelarz 2123 Opublikowano 18 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francka Opublikowano 18 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2020 No to lecim , byłem na miejscu i zrobiłem rewę modeli . Nie ustawiłem daty w aparacie ??? Były nawet zestawy do budowy Kolega Piotrek szykuje swojego "Jaka" jeszcze nie wie , że mu kółko odpadnie w locie . ale wylądował. Ale wylądował. ladowanie.mp4 I jeszcze ogólny przegląd . Ten pan szuka modelu gdzie można polatać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek "Viper" Opublikowano 18 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2020 @Francka super fotki i przegląd. Przynajmniej na ekranie mogę coś zobaczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 18 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2020 Bretling niestety się rozbił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek "Viper" Opublikowano 18 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2020 8 minut temu, robertus napisał: Bretling niestety się rozbił. ☹️ Jakaś awaria? Mocno rozbity? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Modelarz 2123 Opublikowano 18 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2020 Zgasł chwilę po starcie i nie zdążył się wypoziomować, spadł pionowo w dół z jakiśh może 100m. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 18 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2020 Mam go niestety nagranego. Wielka szkoda, bo model był śliczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Klos Opublikowano 18 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2020 13 godzin temu, Francka napisał: Jak co Warbrid 2020 polish -polish ?? . ...Polish-Polish ? Fancka, te filmy, ktore wstawiles dymyslam sie wstawione sa bezposrednio na PFMRC a nie YouTube. Nie da sie tego ogladac! Szkoda. Gra tylko ~5s i zacina sie, przynajmniej u mnie. 2 godziny temu, robertus napisał: Fantastyczny ten Los. wyglada na olbrzyma; czy mozecie cos o nim napisac, czy latal? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mooseman Opublikowano 18 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2020 Krótkie ujęcia z góry YT - 18 lipca 2020r. - Warbirds IV 2020-07-18 Warbirds.mp4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 18 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2020 I trochę fajnych fotek zrobionych przez Tomka ze Skrzydlatego Raciborza https://www.facebook.com/groups/SkrzydlatyRaciborz/permalink/3083439361770107/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francka Opublikowano 18 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2020 16 godzin temu, Andrzej Klos napisał: Fancka, te filmy, ktore wstawiles dymyslam sie wstawione sa bezposrednio na PFMRC a nie YouTube. Nie da sie tego ogladac! Szkoda. Gra tylko ~5s i zacina sie, przynajmniej u mnie. Poprawiłem . Dziś niedziela latanie na luzie parę lotów i fotki No i największa atrakcja F-86 Sabre duzy jet.mp4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 19 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2020 Moja relacja z soboty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJDIT Opublikowano 19 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2020 Podziękowania dla organizatorów za super imprezę, warto było jechać 500km. Niech żałują ci którzy zestrachali się złej pogody i zostali w domach. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek "Viper" Opublikowano 19 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2020 46 minut temu, DJDIT napisał: Podziękowania dla organizatorów za super imprezę, warto było jechać 500km. Niech żałują ci którzy zestrachali się złej pogody i zostali w domach. Darek ja już żałuję ☹️ Za rok nie odpuszczę. Widzę że Krzysiu M. z Przemyśla na F-15 dał czadu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Klos Opublikowano 20 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2020 W dniu 19.07.2020 o 08:15, modelpiotrek napisał: I trochę fajnych fotek zrobionych przez Tomka ze Skrzydlatego Raciborza https://www.facebook.com/groups/SkrzydlatyRaciborz/permalink/3083439361770107/ Co to znaczy Czeskie zdjecie? Sorry, nie mieszkam w Polsce od 40 lat i niektorych zwrotow nie rozumiem.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi