rast Opublikowano 7 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 7 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 Jak szedłem na lotnisko to mama zawsze mawiała, lataj synu nisko i powoli. Widać że i Twoja mama też to Ci powtarzała. Fajnie lata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 7 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 Bardzo fajnie to wyszło. Fajny modelik na odstresowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rast Opublikowano 7 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 55 minut temu, Konrad_P napisał: Jak szedłem na lotnisko to mama zawsze mawiała, lataj synu nisko i powoli. Widać że i Twoja mama też to Ci powtarzała. Fajnie lata. Coś w tym jest, aczkolwiek mnie zawsze mówiono "jak nie wiesz co robić, leć do góry, z powietrzem jeszcze nikt się nie zderzył" ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-mir Opublikowano 7 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 A ja czekałem na ten tytułowy "odlot" np. w widoczny las, a skończyło się dolotem. Nuuuuda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zipp Opublikowano 8 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 Może nie porywające latanie(to już nie na moje nerwy - rzeczywiście: lataj nisko i wolno), ale za pozostawioną piękną ścieżkę dźwiękową wielki plus. Fajna jakość nagrania, co na statywie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rast Opublikowano 8 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 3 godziny temu, zipp napisał: Może nie porywające latanie(to już nie na moje nerwy - rzeczywiście: lataj nisko i wolno), ale za pozostawioną piękną ścieżkę dźwiękową wielki plus. Fajna jakość nagrania, co na statywie? Uczyłem się latać 20 lat temu latającym skrzydłem i z racji tego nigdy nie latałam modelami bez lotek. To pierwszy model bez lotek dlatego musi latać powoli. Szczerze to też nie moja bajka, ale faktycznie "na odstresowanie" dobry model. Na statywie Xiaomi redmi Note 8 pro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raa Opublikowano 8 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 Nie znacie się. Kwiaty zapyla... to trzeba cicho i powoli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryszard_I Opublikowano 8 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 Nazwa modelu adekwatna do stylu latania (lub na odwrót). Brawo , brawo, brawo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi