Skocz do zawartości

instrukcja pl do dle 35ra

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 godziny temu, P.i.o. napisał:

czy posiada ktoś polską instrukcję do    dle 35ra?

Zadzwaoń do sklepu F3M i poproś Pana Jakuba Kowalskiego o pomoc.

Telefony w KONTAKT na stronie sklepu.

Opublikowano

Dziękuje za porady. Puki co żadnego problemu nie mam, gdyż na razie czekam na dostawę silnika.

Ale  będzie to moja pierwsza spalina , więc chciałem się przygotować.

Do sklepu F3M nie wypada mi się zgłaszać , gdyż nie tam dokonałem zakupu.

Opublikowano

Dzięki ,też tak sobie radzę, ale czasami przetłumaczone zwroty nie jestem w stanie ogarnąć.

Tak było chociażby z instrukcją do aparatury.

Opublikowano

No czasem tłumaczy dziwnie ale jest to do ogarnięcia .

Poza tym raczej nie będziesz mieć żadnych problemów z silnikiem bo chodzą one znakomicie, czasem tłumik lubi popuścić.

Moje doświadczenia z DLE 55RA były jak najbardziej ok a kolega który posiadał 35 RA  również był bardzo zadowolony.

Opublikowano

Tak , właśnie słyszałem .

Nikt z tymi silnikami  nie miał problemu.

Mam nadzieję ,że i u mnie tak będzie.

Opublikowano

Piotr będziesz zadowolony , używam silnika DLE55 i naprawdę nie da się mu nic zarzucić , a ma jeszcze taką zaletę że wszystkie części zamienne są dostępne od ręki.

No jedynie mój nowy silnik nie był wyregulowany nawet z grubsza , uruchomić dał się łatwo ale po pierwszym uruchomieniu nie nadawał się ani do latania ani do pracy na postoju , po szybkiej korekcie składu do dziś nic nie było poprawiane chodzi  jak zegarek .

Natomiast inny forumowicz wyjął nowy silnik z pudełka i pisał że nie wymagał żadnych regulacji i też pewnie lata do dzisiaj , więc z ustawieniami  to chyba jak się komuś uda.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.