P.i.o. Opublikowano 16 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2020 czy posiada ktoś polską instrukcję do dle 35ra? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 16 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2020 W czym masz problem? Ja z dle55ra żadnych nie miałem a to mój pierwszy benzynowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stema Opublikowano 16 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2020 3 godziny temu, P.i.o. napisał: czy posiada ktoś polską instrukcję do dle 35ra? Zadzwaoń do sklepu F3M i poproś Pana Jakuba Kowalskiego o pomoc. Telefony w KONTAKT na stronie sklepu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P.i.o. Opublikowano 16 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2020 Dziękuje za porady. Puki co żadnego problemu nie mam, gdyż na razie czekam na dostawę silnika. Ale będzie to moja pierwsza spalina , więc chciałem się przygotować. Do sklepu F3M nie wypada mi się zgłaszać , gdyż nie tam dokonałem zakupu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 16 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2020 Google i jeszcze raz google i życie staje się prostsze ! https://translate.google.pl/translate?hl=pl&sl=en&u=https://www.horizonhobby.com/pdf/DLEG0435-Manual-EN.pdf&prev=search Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P.i.o. Opublikowano 16 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2020 Dzięki ,też tak sobie radzę, ale czasami przetłumaczone zwroty nie jestem w stanie ogarnąć. Tak było chociażby z instrukcją do aparatury. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 16 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2020 No czasem tłumaczy dziwnie ale jest to do ogarnięcia . Poza tym raczej nie będziesz mieć żadnych problemów z silnikiem bo chodzą one znakomicie, czasem tłumik lubi popuścić. Moje doświadczenia z DLE 55RA były jak najbardziej ok a kolega który posiadał 35 RA również był bardzo zadowolony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P.i.o. Opublikowano 16 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2020 Tak , właśnie słyszałem . Nikt z tymi silnikami nie miał problemu. Mam nadzieję ,że i u mnie tak będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enter1978 Opublikowano 16 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2020 Piotr będziesz zadowolony , używam silnika DLE55 i naprawdę nie da się mu nic zarzucić , a ma jeszcze taką zaletę że wszystkie części zamienne są dostępne od ręki. No jedynie mój nowy silnik nie był wyregulowany nawet z grubsza , uruchomić dał się łatwo ale po pierwszym uruchomieniu nie nadawał się ani do latania ani do pracy na postoju , po szybkiej korekcie składu do dziś nic nie było poprawiane chodzi jak zegarek . Natomiast inny forumowicz wyjął nowy silnik z pudełka i pisał że nie wymagał żadnych regulacji i też pewnie lata do dzisiaj , więc z ustawieniami to chyba jak się komuś uda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henio Opublikowano 16 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2020 To ja pisałem,silnik wylatał ładnych parę godzin żadnych regulacji.DLE30 musiałem regulować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi