RomanJ4 Opublikowano 3 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2020 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Prauss Opublikowano 3 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2020 Interesujące. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tytan12 Opublikowano 3 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2020 Hmm,ciekawa teoria,czyli niemcy nie potrafili trafić w silniki, i bardzo dobrze?. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dariuszj Opublikowano 3 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2020 Właśnie potrafili. Tylko wtedy nie było już co łatać. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tytan12 Opublikowano 3 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2020 Hehe,ale jak pokazał Roman żadna''kulka'' nie trafiła w sinik? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dimmus Opublikowano 3 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2020 Źle rozumiecie. To są samoloty które pomimo ostrzału wróciły do bazy. Logicznie idąc dalej te które dostały w inne miejsca nie wróciłyWysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Prauss Opublikowano 3 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2020 5 godzin temu, dimmus napisał: Źle rozumiecie. To są samoloty które pomimo ostrzału wróciły do bazy. Logicznie idąc dalej te które dostały w inne miejsca nie wróciły Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka A dlaczego używasz liczby mnogiej? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegor Opublikowano 3 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2020 7 godzin temu, dimmus napisał: Źle rozumiecie. To są samoloty które pomimo ostrzału wróciły do bazy. Logicznie idąc dalej te które dostały w inne miejsca nie wróciły Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Dokładnie tak to pojmuję. Trafienia w załogę - pilotów głównie, zbiorniki, silniki, chłodnice powodowały to że nie wracali więc nie było co łatać. Jest to logiczne. Tuśmy żadnego odkrycia epokowego nie zrobili. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dimmus Opublikowano 4 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2020 A dlaczego używasz liczby mnogiej?Przepraszam, w sumie to nie wiem czemu, tak wyszło... mój błąd.Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dariuszj Opublikowano 4 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2020 15 godzin temu, Paweł Praus napisał: A dlaczego używasz liczby mnogiej? Nie bardzo rozumiem o co chodzi. Przecież tu mowa nie o pojedynczym samolocie tylko większej ilości. Mowa o statystyce jak sam tytuł nawet wskazuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegor Opublikowano 4 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2020 38 minut temu, dariuszj napisał: Nie bardzo rozumiem o co chodzi. Przecież tu mowa nie o pojedynczym samolocie tylko większej ilości. Mowa o statystyce jak sam tytuł nawet wskazuje. Chodzi o liczbę mnogą w - Źle rozumiecie... tak przynajmniej sądzę jako niemłody, niewykształcony i nie z wielkiego miasta nie przeczytałeś pewnie pierwszego zdania 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Prauss Opublikowano 4 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2020 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi