tytan12 Opublikowano 3 Lipca 2020 Opublikowano 3 Lipca 2020 Hmm,ciekawa teoria,czyli niemcy nie potrafili trafić w silniki, i bardzo dobrze?.
dariuszj Opublikowano 3 Lipca 2020 Opublikowano 3 Lipca 2020 Właśnie potrafili. Tylko wtedy nie było już co łatać. 1
tytan12 Opublikowano 3 Lipca 2020 Opublikowano 3 Lipca 2020 Hehe,ale jak pokazał Roman żadna''kulka'' nie trafiła w sinik?
dimmus Opublikowano 3 Lipca 2020 Opublikowano 3 Lipca 2020 Źle rozumiecie. To są samoloty które pomimo ostrzału wróciły do bazy. Logicznie idąc dalej te które dostały w inne miejsca nie wróciłyWysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 1
Paweł Prauss Opublikowano 3 Lipca 2020 Opublikowano 3 Lipca 2020 5 godzin temu, dimmus napisał: Źle rozumiecie. To są samoloty które pomimo ostrzału wróciły do bazy. Logicznie idąc dalej te które dostały w inne miejsca nie wróciły Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka A dlaczego używasz liczby mnogiej? 1
grzegor Opublikowano 3 Lipca 2020 Opublikowano 3 Lipca 2020 7 godzin temu, dimmus napisał: Źle rozumiecie. To są samoloty które pomimo ostrzału wróciły do bazy. Logicznie idąc dalej te które dostały w inne miejsca nie wróciły Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Dokładnie tak to pojmuję. Trafienia w załogę - pilotów głównie, zbiorniki, silniki, chłodnice powodowały to że nie wracali więc nie było co łatać. Jest to logiczne. Tuśmy żadnego odkrycia epokowego nie zrobili.
dimmus Opublikowano 4 Lipca 2020 Opublikowano 4 Lipca 2020 A dlaczego używasz liczby mnogiej?Przepraszam, w sumie to nie wiem czemu, tak wyszło... mój błąd.Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka
dariuszj Opublikowano 4 Lipca 2020 Opublikowano 4 Lipca 2020 15 godzin temu, Paweł Praus napisał: A dlaczego używasz liczby mnogiej? Nie bardzo rozumiem o co chodzi. Przecież tu mowa nie o pojedynczym samolocie tylko większej ilości. Mowa o statystyce jak sam tytuł nawet wskazuje.
grzegor Opublikowano 4 Lipca 2020 Opublikowano 4 Lipca 2020 38 minut temu, dariuszj napisał: Nie bardzo rozumiem o co chodzi. Przecież tu mowa nie o pojedynczym samolocie tylko większej ilości. Mowa o statystyce jak sam tytuł nawet wskazuje. Chodzi o liczbę mnogą w - Źle rozumiecie... tak przynajmniej sądzę jako niemłody, niewykształcony i nie z wielkiego miasta nie przeczytałeś pewnie pierwszego zdania 2
Rekomendowane odpowiedzi