Skocz do zawartości

Statystyka a kostucha...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Źle rozumiecie. To są samoloty które pomimo ostrzału wróciły do bazy. Logicznie idąc dalej te które dostały w inne miejsca nie wróciły

Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka

• Lubię to 1
Opublikowano
5 godzin temu, dimmus napisał:

Źle rozumiecie. To są samoloty które pomimo ostrzału wróciły do bazy. Logicznie idąc dalej te które dostały w inne miejsca nie wróciły

A dlaczego używasz liczby mnogiej?

• Haha 1
Opublikowano
7 godzin temu, dimmus napisał:

Dokładnie tak to pojmuję. Trafienia w załogę - pilotów głównie, zbiorniki, silniki, chłodnice powodowały to że nie wracali więc nie było co łatać. Jest to logiczne. Tuśmy żadnego odkrycia epokowego nie zrobili.

Opublikowano
Przepraszam, w sumie to nie wiem czemu, tak wyszło... mój błąd.

Opublikowano
15 godzin temu, Paweł Praus napisał:

Nie bardzo rozumiem o co chodzi. Przecież tu mowa nie o pojedynczym samolocie tylko większej ilości. Mowa o statystyce jak sam tytuł nawet wskazuje. 

Opublikowano
38 minut temu, dariuszj napisał:

Nie bardzo rozumiem o co chodzi. Przecież tu mowa nie o pojedynczym samolocie tylko większej ilości. Mowa o statystyce jak sam tytuł nawet wskazuje. 

Chodzi o liczbę mnogą w - Źle rozumiecie... tak przynajmniej sądzę jako niemłody, niewykształcony i nie z wielkiego miasta ;) nie przeczytałeś pewnie pierwszego zdania

• Lubię to 2
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.