Thonni Opublikowano 21 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2020 Witam ? Posiadam ten model i moje pytanie brzmi, czy ktoś taki posiada ? Czy ktoś coś przerabiał tuningował go pod loty ? Jaki silnik ? Pakiety itp ? Oraz kamera ? ✌ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigkris Opublikowano 21 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2020 Próbowałeś nim latać? Jak dla mnie straszny kloc. I albo nie umiem nim latać albo mam jakiś felerny model ? Ps. Jak możesz sprawdź ile ma wagi oryginalny ciężarek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hans-polon Opublikowano 21 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2020 Potwierdzam, posiadałem ten model. Bardzo dziwnie się nim latało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thonni Opublikowano 21 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2020 Będę próbował nim latać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francka Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2020 U nas lata "Ranger " powiększona wersja i lata dobrze . VID_20200823_134733.mp4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigkris Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Ja miałem wersję 757-7 i lata bardzo dobrze. Po tym kupiłem omawianą wersję i latać się nie da Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deem Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Przesunąć podwozie do przodu. Najlepiej wyszlifować klocek o przekroju klina i podłożyć pod podwozie, innaczej trudno wystartować, lądowanie bez kapotażu nie realne. Zwiększyć (znacznie) skłon silnika lub zmiksować wysokość z gazem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobRoy Opublikowano 11 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2020 Czy ktoś lata wersją Volantex 757 - 6 G2 1200 ? Zaczynam przygodę z modelarstwem RC i szukałem spokojnie latającego samolociku. Cena mnie skusiła. Jak to lata Jak ustawić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d2f Opublikowano 16 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2020 G2 lata całkiem fajnie.Szczególnie bez kontrolera lotu Ze standardowym mixem inav 2.2 (chyba ta wersja) zaczyna latać jak źle wyważony, potrzeba autotune ale przez rok nie miałem czasu tego zrobić.Na 4s1p vtc6 robię 40min do 1.5h na stock owym wyposażeniu + matek wing F7 + bn-880 + r9slim+. Ostatnio zmieniłem regulator na jakiś tani blheli32 w celu lepszego hamowania silnika. Stockowy z pnp jakoś sobie nie radził. Dodałem też Ledy ws2812b w celu zapewnienia widoczności, szczególnie w nocy, bo zdarza się latać po ciemku (kamera ratel, vtx akk ux2). Myślę nad wyrzuceniem gimbala kamery fpv, bo nie jest tak potrzebny jak myślałem że będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi