Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. WINGS ONLY Opublikowano 31 Stycznia 2021 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2021 Witam forumowiczów. przerwa była długa , ale czasami obowiązki domowe i praca ważniejsza. mam nadzieje ze będę zbliżał się ku końcowi, ale jeszcze trzeba dopieścić pare szczegółów.... a wyglada to to tak... No a tak bardziej na żywo to filmik... IMG_9933.MOV Lewa lotka już zrobiona i pomalowana, trzeba ja założyć i spiąć z servem. Zostanie dopracowanie elektryki, musze trochę porządku zrobić i zmienić sterownik swiatel. Jest do bani. No i małe dotknięcia malarskie. Oczywiście nie obyło się bez wypadków, przez przypadek i nieuwagę podczas montażu lewego śmigła , uszkodziłem silnik wbijając w niego śrubokręt. Uszkodzone pare zwojów. Wiec będzie do zmiany. Wprawdzie działa ale nawet na filmie widać różnice pomiędzy. Tak czy inaczej przy podkręceniu obrotów zrobił by zwarcie i więcej kłopotów. Na wiosnę będzie profesjonalna sesja fotograficzna na pasie i film, które na pewno wrzucę. i na końcu wisienka na tort, ale to na samym końcu. Pozdrawiam !! 4 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
merlin71 Opublikowano 2 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2021 Sam samolot jako taki średnio mi się podoba, ale to już każdy ma swoje upodobania. Podziwiam natomiast Twoje wykonanie. Super robota! Szczególnie wnętrze, oświetlenie... Doskonałe! Gratulacje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japim Opublikowano 2 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2021 A ja zapytam też tutaj - gdzie są piloci? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WINGS ONLY Opublikowano 2 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2021 Rzeczywiście o gustach się nie rozmawia, ale to będzie ta wisienka na torcie, która niektórych przyprawi o zawrót głowy??? ale dajcie mi dokonczyc projekt. co do pilotów to zrobili check list przed startem i poszli ma kawę , zanim się silniki rozgrzeją???? dzięki za oglądanie i opinie.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi