Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. WINGS ONLY Opublikowano 31 Stycznia 2021 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 31 Stycznia 2021 Witam forumowiczów. przerwa była długa , ale czasami obowiązki domowe i praca ważniejsza. mam nadzieje ze będę zbliżał się ku końcowi, ale jeszcze trzeba dopieścić pare szczegółów.... a wyglada to to tak... No a tak bardziej na żywo to filmik... IMG_9933.MOV Lewa lotka już zrobiona i pomalowana, trzeba ja założyć i spiąć z servem. Zostanie dopracowanie elektryki, musze trochę porządku zrobić i zmienić sterownik swiatel. Jest do bani. No i małe dotknięcia malarskie. Oczywiście nie obyło się bez wypadków, przez przypadek i nieuwagę podczas montażu lewego śmigła , uszkodziłem silnik wbijając w niego śrubokręt. Uszkodzone pare zwojów. Wiec będzie do zmiany. Wprawdzie działa ale nawet na filmie widać różnice pomiędzy. Tak czy inaczej przy podkręceniu obrotów zrobił by zwarcie i więcej kłopotów. Na wiosnę będzie profesjonalna sesja fotograficzna na pasie i film, które na pewno wrzucę. i na końcu wisienka na tort, ale to na samym końcu. Pozdrawiam !! 4 1
merlin71 Opublikowano 2 Lutego 2021 Opublikowano 2 Lutego 2021 Sam samolot jako taki średnio mi się podoba, ale to już każdy ma swoje upodobania. Podziwiam natomiast Twoje wykonanie. Super robota! Szczególnie wnętrze, oświetlenie... Doskonałe! Gratulacje!
japim Opublikowano 2 Lutego 2021 Opublikowano 2 Lutego 2021 A ja zapytam też tutaj - gdzie są piloci?
WINGS ONLY Opublikowano 2 Lutego 2021 Autor Opublikowano 2 Lutego 2021 Rzeczywiście o gustach się nie rozmawia, ale to będzie ta wisienka na torcie, która niektórych przyprawi o zawrót głowy??? ale dajcie mi dokonczyc projekt. co do pilotów to zrobili check list przed startem i poszli ma kawę , zanim się silniki rozgrzeją???? dzięki za oglądanie i opinie....
Rekomendowane odpowiedzi