Mareq Opublikowano 11 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 Żeby nie było, ja też kibicuję. Nie pisałem wcześniej, bo staram się odzywać tylko wtedy gdy jest to potrzebne a tutaj wszystko cacy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 11 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 Dzieki Mareq. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszek504b Opublikowano 11 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 To, że nie piszę nic w tym temacie, nie znaczy, że nie jestem zainteresowany budowż. Oczywiście też kibicuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 11 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 To że się nie odzywam nie znaczy że nie jest interesujące. Czytam od początku.A lepszym nie zwracam uwagi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 11 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 J.W. Buduj , nie marudź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filip Opublikowano 12 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2009 Ja też kibicuje :wink: . No to teraz skrzydła . Nie filozofuj (czy jakoś tak) tylko do roboty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Callab Opublikowano 12 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2009 Model robisz dla siebie ,my oglądamy. Otóż to. Nie kokietuj, tylko strugaj te patyki :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 12 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2009 Zważyłem swój kadłub ale mam już zamontowany zbiornik ,łoże i mocowanie górnego płata .I to coś waży 400 g ale fotka coś nie chce "wejśc" no i w końcu udało się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAWEL B Opublikowano 12 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2009 Mój z zestawu SIG bez serw ,silnika ze sterami oklejony monocotą waży 640 gram. Zbiornik, łoże zamontowane. Tak jak widać na zdjęciu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 13 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2009 Dzieki,czyli wyglda nato ze moj wyszedl ciezko.Tylko dlaczego??,skoro uzylem innych materialow.Trudno ile wyjdzie tyle bedzie najwyzej zakupi sie ASP 61. ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bojler Opublikowano 14 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2009 Grzesiu jak tam postepy w budowie samolotu? Coś się posunęło do przodu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 14 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2009 Narazie przestój,po pracy cos ma lenia ostatnio.Ale w sobote cos czuje ze wystartuje ze skrzydlami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 14 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2009 to i ja pokażę swoje ,narazie dolne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Kłosowski Opublikowano 15 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2009 I jak Panowie? Jak postępy? :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 17 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 Tak jak pisalem wystartowalem!! Narazie dwie połówki dolnego plata zrobione,zostaly jeszcze do zrobienia dwie gornego plata plus dwa centroplaciki.No i połoczyc to w calosc za pomoca bagnetow sklejkowych,niby nic roboty ,a jednak przy dwuch platach jest co juz robic A oto efekt dzisiejszy. a oto jak z kadlubem komponuje(przymiarka) Jako ze jutro mam inne plany i caly tydzien popołudniówke drugie skrzydelko dopiero w nastepna sobote zrobie ,ale w koncu wiosny ani słychu,ani widu. (te zniekształcenia skrzydel wynikaja z bledu zdiecia) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAWEL B Opublikowano 17 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 A listewki dźwigarowe jakie dałeś .U mnie są balsowe oklejone balsą dwustronnie .A jak zrobisz końcówki skrzydeł . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 17 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 Dzwigar to sosna 3x5 co do koncowek to tak jak w orginale beda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bojler Opublikowano 18 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2009 Dzwigar to sosna 3x5 co do koncowek to tak jak w orginale beda No brawo Grzesiu, widać coraz większe postępy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 18 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2009 Romek a co powiesz na to??Dzisiejsza praca,zreszta jeszcze walcze. A oto gorne skrzydlo (w trakcie obecnej pracy) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 18 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2009 No to już masz sporo zrobione .A ja zapomniałem "pstryknąc" moje skrzydełko ale na swoje pocieszenie mam to ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.