chowane podwozie Opublikowano 19 Listopada 2020 Opublikowano 19 Listopada 2020 Poszukujemy tłumika do Super Tiger`a G 35 - 5,8 cm 3, jego zwłok,? tudzież członków , które z niego zostały , a nadają się jeszcze do reanimacji lub pobrania miary...May Day.
grafvader Opublikowano 5 Stycznia 2021 Opublikowano 5 Stycznia 2021 Mam ten silnik Uwielbiam go. Jak jeszcze to aktualne to mogę pomiary i fotki tłumika jak najbardziej wkleić.
chowane podwozie Opublikowano 6 Stycznia 2021 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2021 Bóg zapłać dobry człowieku...? skorzystam.
grafvader Opublikowano 9 Stycznia 2021 Opublikowano 9 Stycznia 2021 Mam jeden taki silnik w modelu i drugi jeszcze oryginalnie zapakowany pochwale się To jeszcze wersja ring ehhhh, aż szkoda że silniki żarowe tracą na popularności w modelarstwie. Mam jednak nadzieje że za pewien czas wróci moda na prawdziwe silniki spalinowe w modelach samolotów i wtedy taki silnik będzie jak diament w koronie. I pomiary tłumika
chowane podwozie Opublikowano 10 Stycznia 2021 Autor Opublikowano 10 Stycznia 2021 Dziękuję za fatygę, mój jest starszego typu z inną głowicą, ma chyba ze 25 lat. Dziękuję za pomiary, coś pokombinuję...Pozdrawiam, Antoni P.S. samolot , którego nie słychać to UFO, ja wolę zapach i dźwięki...?
Rekomendowane odpowiedzi