Gość Opublikowano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2020 (edytowane) Godzinę temu, AKocjan napisał: na łączeniach skrzydła pracują, kamera mogła by się ciągle przemieszczać Jasne... zrobione na szybko: Edytowane 17 Grudnia 2020 przez Gość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AKocjan Opublikowano 17 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2020 @Jerzy_R ale ja nie mam aż tak rozbudowanej stabilizacji obrazu, zobacz jak nos się przemieszcza na Twoim filmie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFALR30 Opublikowano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2020 W temacie mocowania kamery zamieszczam zdjęcia mojego rozwiązania pod konkretny model kamery. Myślę że opis jest zbędny. Czarne pierścienie to pierścienie dopasowujące od śmigieł. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2020 1 godzinę temu, AKocjan napisał: ale ja nie mam aż tak rozbudowanej stabilizacji obrazu - stabilizacja nie ma tu żadnego znaczenia - stabilizacja nie jest aż tak rozbudowana - jeżeli kamera miała by się poruszać - to pomimo tej stabilizacji, widać by było zmianę kierunku "patrzenia". Ok, to jeszcze jeden filmik, który tu już był, ale go podmieniłem. Podstawa ta sama, tylko kamera odwrócona do tyłu... @RAFALR30 fajny myk, ale chciałem pokazać wykorzystanie istniejącej "dziury dla śruby" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AKocjan Opublikowano 17 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2020 @RAFALR30, dzięki. Podobne rozwiązanie postaram się zastosować na Phantomie @Jerzy_R zamontuje na drugim FunCubie, sceptycznie do tego podchodzę patrząc na swoją kamerę - ale sprawdzić nie zaszkodzi , dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AKocjan Opublikowano 22 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stema Opublikowano 23 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2020 8 godzin temu, AKocjan napisał: Zamontuj kamerę "patrzącą do tyłu" pod brzuchem Spita. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AKocjan Opublikowano 23 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2020 @stema spróbuję tak zrobić, tylko jeszcze nie wpadłem na pomysł uchwytu pod kamerę, myślę nad rzepami, ale nie mogę się jakoś do tego przekonać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AKocjan Opublikowano 3 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxiiii Opublikowano 3 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2021 Podobny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AKocjan Opublikowano 5 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AKocjan Opublikowano 17 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2021 A to przymiarka do Fox'a: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AKocjan Opublikowano 21 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AKocjan Opublikowano 8 Czerwca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AKocjan Opublikowano 13 Czerwca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2021 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AKocjan Opublikowano 21 Czerwca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2021 FOX - kamera pokładowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AKocjan Opublikowano 26 Czerwca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AKocjan Opublikowano 28 Lipca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2021 Kolejne loty, tym razem kamerka zabudowana na ogonie FunCuba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi