Depesz Opublikowano 10 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2020 Cześć. Czy ktoś posiada więcej grafik malowania P-51 PD-D? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
merlin71 Opublikowano 10 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2020 Znalazłem coś takiego: Nie wiele, ale może pomoże... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegor Opublikowano 10 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2020 https://www.mojehobby.pl/products/303-Squadron-North-Ameriacan-Mustangs-23107392.html#gallery_start Tu też są ze wszystkich ujęć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Depesz Opublikowano 15 Czerwca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2021 Projekt powoli nabiera kolorów. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dukeroger Opublikowano 1 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2021 śliczności Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_io Opublikowano 1 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2021 Przemek to jest srebrny czy aluminiowy oracover? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mecenas Opublikowano 2 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2021 No ok, ale z tym oliwkowym przed kabiną jest coś nie halo. Albo tak zdjęcie przekłamuje?. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Depesz Opublikowano 2 Lipca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2021 4 godziny temu, mecenas napisał: No ok, ale z tym oliwkowym przed kabiną jest coś nie halo. Albo tak zdjęcie przekłamuje?. Oracover Olive Drab. Nie miałem oryginalnej farby z 1945 roku ;-) 18 godzin temu, mar_io napisał: Przemek to jest srebrny czy aluminiowy oracover? Oracover Silver. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mecenas Opublikowano 5 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2021 Nie chodziło mi o kolor, bo ma być OD, ale o samo ułożenie. Linia odcięcia powinna być prosta jak na powyższym zdjęciu oryginału. Niby drobiazg, i w 95% nikt się nie kapnie, ale zamieszczając zdjęcie oryginału jest do czego się odnieść i to razi. Sorry że się czepiam, ale to już takie moje "zboczenie zawodowe", model fajny, też miałem kilka Mustangów w tym w malowaniu z kamuflażem PD-L. Jeszcze tylko prawidłowa szachowniczka pod kolektorem wydechowym i będzie cacy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi