robas69 Opublikowano 3 Czerwca Opublikowano 3 Czerwca Cześć, tak jak na filmie to zrobić: smarowanie_1/smarowanie_2/złączenie/rozerwanie/5 minut/sklejenie?
RMa Opublikowano 3 Czerwca Opublikowano 3 Czerwca 4 godziny temu, robas69 napisał: tak jak na filmie to zrobić: smarowanie_1/smarowanie_2/złączenie/rozerwanie/5 minut/sklejenie? Dokładnie tak
robas69 Opublikowano 3 Czerwca Opublikowano 3 Czerwca Dziękuję. Teraz tylko kupić PORa na takiej prowincji modelarskiej jak Poznań. Zostaje sklep dla plastyków.
TomTech Opublikowano 3 Czerwca Opublikowano 3 Czerwca 5 godzin temu, robas69 napisał: Dziękuję. Teraz tylko kupić PORa na takiej prowincji modelarskiej jak Poznań. Zostaje sklep dla plastyków. Zobacz tutaj Sklep Papierniczy Lidia Nowak ul. Kórnicka 30 61-141 Poznań
robas69 Opublikowano 3 Czerwca Opublikowano 3 Czerwca Dziękuję Ci serdecznie. Kupiłem na 23 lutego u Matejki-). Sklep dla plastyków. 1
robas69 Opublikowano Poniedziałek o 19:55 Opublikowano Poniedziałek o 19:55 Cześć, jak wyważanie swoje Lentusy. Ja w moim mam Emaxa 2826/05 i aku SLS 3s 3450 30 C o masie 190 g i w kadlubie na pierwszej poprzeczce muszę mieć 35 g ołowiu. Regulator Dualsky 65 A Lite o masie 60 g.
Ares Opublikowano Poniedziałek o 21:31 Opublikowano Poniedziałek o 21:31 1 godzinę temu, robas69 napisał: muszę mieć 35 g ołowiu. Może jeszcze popchnij pakiet i regiel do przodu? Choć w sumie 35g na taki model to tyle co nic.
robas69 Opublikowano Poniedziałek o 22:05 Opublikowano Poniedziałek o 22:05 Da się przesunąć aku do pierwszej poprzeczki. Muszę go wtedy solidniej mocować bo przestaje leżeć na wzdłużnej belce z laminatu w kadlubie, a leży w części na konektorach silnik/regulator. Jutro zobaczę co to da.
robas69 Opublikowano 12 godzin temu Opublikowano 12 godzin temu Przesunąłem maksymalnie do przodu akumulator. W jednym miejscu jest na rzepie, a w drugim na pasku z rzepem. Teraz jest ok. 2
Rekomendowane odpowiedzi