Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Cybuch Opublikowano 21 Stycznia 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2021 20200921_170830.mp4 4 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr28 Opublikowano 22 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2021 Świetnie, jak feniks z popiołów? Fajne masz miejsce do latania. Rzeka ,którą widać na filmie to Warta? Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cybuch Opublikowano 22 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2021 14 godzin temu, piotr28 napisał: Świetnie, jak feniks z popiołów? Fajne masz miejsce do latania. Rzeka ,którą widać na filmie to Warta? Pozdrawiam. Tak to Warta. W upalne dni mamy się w czym schłodzić i co najfajniejsze , słońce w plecy. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cybuch Opublikowano 23 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2021 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cybuch Opublikowano 23 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2021 Zaczyna się zabawa kolorami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cybuch Opublikowano 24 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2021 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enter1978 Opublikowano 24 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2021 Ładnie wychodzi. Ja cię tam podziwiam że naprawiasz model, osobiście unicestwiłem dwa modele kupione w sklepie i oba odbudowałem więc mam dwie naprawy na koncie , i powiedziałem że nigdy więcej. Ktoś kto nie naprawiał zniszczonego modelu nie zrozumie jaki to nakład pracy , nie mówię o naprawie typu podoklejanie na kupę wzmocnień na pęknięcia tylko o rozebraniu , wyprodukowaniu wszystkiego co jest uszkodzone a jest przeważnie z 80% elementów do wyrzucenia, i poskładanie tego w całość , to jest masakra. Czas jaki trzeba poświęcić na samą tylko rozbiórkę porozklejanie spoin itp, to miesiąc trzeba liczyć , rozrysowanie wszystkiego co do wymiany i wycięcie to drugi miesiąc i to jest sama drażliwa robota a trzeci miesiąc to poskładanie wszystkiego w całość. A w 3 miesiące to cały model można zbudować od zera z tym że budowa od zera to dobra zabawa i frajda a nie udręka jak w przypadku naprawy. Ja tam podziwiam ludzi którzy naprawiają skasowane modele jak i tych którzy budują od zera wycinając części piłką włosową , ale to nie dla mnie to nie na moje nerwy. Ja myślę że to nowy model który źle skończył i nie było nawet kiedy się nim nacieszyć , kurcze to chyba musi boleć. Tak czy inaczej, Irek model wychodzi nieporównywalnie ładniejszy od oryginału. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cybuch Opublikowano 24 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2021 Dzięki Wiesiu . Masz dużo racji w tym co piszesz , ale szkoda wywalić coś do śmieci jak da się coś z tego uratować. Troszkę pracy i powstanie nowy model. Kadłub wyszedł 0,2 kg. lżejszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 25 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2021 Chrysten Panie !!! Irek ,ten samolocik nazywa sie Christen Eagle ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cybuch Opublikowano 25 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2021 Jarek , dzięki za uwagę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exu Opublikowano 27 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2021 Kawał pracy, a wyszło super. Gratuluje !!! ? Jaką szpachlą wypełniałeś ubytki laminatu ? Później na to podkład w sprayu i szlifowanie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cybuch Opublikowano 27 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2021 9 godzin temu, Exu napisał: Kawał pracy, a wyszło super. Gratuluje !!! ? Jaką szpachlą wypełniałeś ubytki laminatu ? Później na to podkład w sprayu i szlifowanie ? Starałem się tak by jak najmniej szpachli tylko laminat od środka i z zewnątrz tkaninka 25 żeby nie pojawiały się rysy po klejeniu. I tym sposobem kadłub wyszedł lżejszy o 0,20 Kg. Niestety bez szpachli się nie obyło. Z malowaniem jeden krok do przodu.To było najtrudniejsze , połowę dnia oklejanie. 9 godzin temu, Exu napisał: Kawał pracy, a wyszło super. Gratuluje !!! ? Jaką szpachlą wypełniałeś ubytki laminatu ? Później na to podkład w sprayu i szlifowanie ? Dzięki. 9 godzin temu, Exu napisał: Kawał pracy, a wyszło super. Gratuluje !!! ? Jaką szpachlą wypełniałeś ubytki laminatu ? Później na to podkład w sprayu i szlifowanie ? Laminat poliester szpachla też. Podkład w sprayu nie polecam.Wychodzi bokiem? 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cybuch Opublikowano 30 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2021 Cholernie trudno z fotek internetowych dopatrzeć się jakie kolory i jakie odcienie - gra światła i cieni. Kolory dobierałem intuicyjnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Cybuch Opublikowano 4 Lutego 2021 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2021 Nowe paski 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enter1978 Opublikowano 4 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2021 Irek, bardzo fajnie wygląda, wcześniej to był ładny model w byle jakim malowaniu , teraz wygląda tak jak powinien wyglądać od początku. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cybuch Opublikowano 6 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2021 W dniu 4.02.2021 o 20:45, enter1978 napisał: Irek, bardzo fajnie wygląda, wcześniej to był ładny model w byle jakim malowaniu , teraz wygląda tak jak powinien wyglądać od początku. Więc wychodzi na to , że nie ma tego złego coby na dobre nie wyszło , coś w tym jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 6 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2021 No i "Chryste Panie" , bedzie za chwile beczki krecil ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cybuch Opublikowano 6 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2021 Mam taką nadzieję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cybuch Opublikowano 7 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2021 Ten boczny napis dobrze zrobić to spore wyzwanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cybuch Opublikowano 15 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2021 Skrobnąłem coś tam nowego. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi