AKocjan Opublikowano 4 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2021 9 minut temu, d9Jacek napisał: jak latam to u siebie lub 10km dalej jest bezpiecznie bo nie ma gawiedzi i nikt nie wjedzie bo droga prywatną jest. Latem jest trochę problemów z koszeniem ale teren jest taki , że można startować i lądować nawet ULM-em no trochę przesadziłeś 2x2 - przy takiej powierzchni można czuć się w miarę bezpiecznie. Zresztą ogranicza to również występowanie rotorów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 4 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2021 36 minut temu, AKocjan napisał: 2x2 - przy takiej powierzchni można czuć się w miarę bezpiecznie. pewnie...bo to prawie Okęcie ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AKocjan Opublikowano 5 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2021 Co to 2 km dla szybkiego modelu. @d9Jacek. Uwierz mi, że ja jestem bardzo ostrożny, dbam o bezpieczeństwo użytkowania modeli latających. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 5 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2021 4 godziny temu, AKocjan napisał: dbam o bezpieczeństwo użytkowania modeli latających. no o tym nie musisz mnie przekonywać??....dbasz o swoje modele?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AKocjan Opublikowano 6 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2021 Dbam o to żeby nie narobić szkód, to pierwsza i najważniejsza zasada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi