Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. jędrek Opublikowano 30 Października Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 30 Października Witam Powalczyłem trochę ze sterowaniem kołem przednim. VID-20251030-WA0001.mp4 14
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. jędrek Opublikowano 4 Listopada Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 4 Listopada Na tym etapie budowy zabieram się za kopyto kabiny. 6 1
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. jędrek Opublikowano wczoraj o 09:43 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano wczoraj o 09:43 Witam Trochę stolarstwa trochę modelarstwa😎. Zrobiłem skrzynkę do transportu modelu, każde przenoszenie przekladanie modelu to jakieś wgniecenia zarysowania. Teraz już jest bezpiecznie. I kopyto do tłoczenia kabiny się robi. 8
Henio Opublikowano wczoraj o 10:12 Opublikowano wczoraj o 10:12 Kolor skrzynki mi się nie podoba reszta tak😀
jędrek Opublikowano wczoraj o 10:32 Autor Opublikowano wczoraj o 10:32 Henio wiem że Tobie podobają się typowo męskie kolory, różowy, fioletowy, seledynowy ale zostawiam jak jest. Musisz to przeżyć.😎 1 1
pepcio Opublikowano wczoraj o 15:17 Opublikowano wczoraj o 15:17 E tam! W tym kolorze wtopi się w pokoju w meble. Ewentualnie można zawsze wypić na tym kawę.🤣 1
Rekomendowane odpowiedzi