d9Jacek Opublikowano 26 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2021 22 minuty temu, mr.jaro napisał: wazne jest, by nie mial SIM-lock. to już nie aktualne, jest zakaz Komisji Europejskiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2021 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 29 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2021 No i jest rozwiązanie sprawy, finansowe rozwiązanie. Dziś przed 8 - rano oczywiście - przyszły 4 sms - jak ja nie lubię gdy coś dzwoni skoro świt - wszystkie z fakturą korygującą na kwotę ciut wyższą niż moje wyliczenia reklamacyjne. Czyli można skutecznie dochodzić swego? Można ?. Myślałem jednak, że w ogóle nie dostanę żadnej odpowiedzi. Teraz to zastanawiam się czy dobrze zrobiłem odchodząc ? ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a74BACK Opublikowano 29 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2021 Dobrze zrobiłeś ! Za jakiś czas przeskocz do innego operatora (nawet wirtualnego) i tak "w koło Macieju". Sam co prawda od chyba 3 lat jestem w "adwamobile", bo mają najtańszą ofertę na kartę 19.90 bez limitu. Jednak jak tylko pojawi się coś tańszego rozstanę się z nimi bez skrupułów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 26 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2021 Wracając do tematu. Dziś gdy sprawdzałem co jest do wyrzucenia, a co nie przeczytałem pisom z T-mobile. Oczywiście przeprosili za niewłaściwe naliczanie, dali bonus - darmowy miesięczny abonament i niby po sprawie. A i oczywiście do zwrotu 95zł nie wiem jak naliczyli ale tyle przyszło w dzisiejszej fakturze. I tu się zdziwiłem trochę bo skoro wymówiłem to myślałem, że i na telefon i na tablet ale tablet miał internet nawet po zmianie operatora. Dziś już wiem, że na tablet dalej mam abonament i dobrze. Niestety - jak ich nazwać nie wiem - próbują tej samej sztuczki z opłatą za tablet. Było 10zł , a od dzisiejszego rachunku jest 15zł , 50% więcej. I znowu będę musiał reklamować i znowu mnie przeproszą. Jednak tym razem nie będę powściągliwy w krytyce... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi