filip_ek Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Jakie kanały modelarskie polskie/zagraniczne oglądacie i polecacie? Nie ukrywam, że troszkę po youtube szperałem, ale wiadomo, że ciężko nieraz oddzielić ziarno od plew, zwłaszcza z perspektywy laika. Przepraszam, jeżeli wątek już był, ale logiczne, że znaleźć go ciężko. Wpisując w wyszukiwarce "kanały" to pojawiają się wiadomo jakie wyniki, a hasło "youtube" tym bardziej nie pomaga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japim Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2021 A czego dokładnie szukasz? Ogólnie o modelarstwie czy specjalistyczne kanały? kolejność zupełnie przypadkowa: RamyRC, Flitetest, Andrew Newton, Petrincic Bros RC WrightBrosRC RCexplained Joel & Melanie Vlashof Make It RC 3d-printz Notamed Closed Zonk Team MrWaz11 RC MEDIA WORLD Nusantara Hobby Troy McMillan Hobby Wins robflyrc RCModelReviews Julius Perdana RC Buyer TV Tom Stanton Airguardian Zabytki Nieba R/C 101 Nikodem Bartnik Olivier C Shelby Voll EdwardRC - Air alishanmao Experimental Airlines Paweł Spychalski 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 10 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2021 Zależy czego szukasz. Na jednym kanale dowiesz się jak zbudować model a na innym obejrzysz fajną relację z pikniku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filip_ek Opublikowano 10 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2021 Dzięki japim. Kilka takich, które od razu zasubskrybowałem. Co do tego, że zależy, co mnie interesuje, to byłem świadom, że moja prośba to taka, jak gdybym mechanika poprosił, by poopowiadał mi o silniku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tommat_82 Opublikowano 19 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2021 Jeszcze bym dodał PeterSripol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi