tomeknowak Opublikowano 3 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2021 Witam wszystkich. Mam może głupie pytanie jednak u źródła nie uzyskałem odpowiedzi. Poszukuje skrzydeł do szybowca SZD-55 produkcji Jispro. Niestety producent nie odpowiada na wysyłane maile . Przeglądałem giełdy na forach, olx, alledrogo, eBay. Nic porażka. Nawet rozbitego nie ma w ofertach . Będę wdzięczny za informację. Jeśli temat w złym miejscu to proszę o miski wymiar kary Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmodel Opublikowano 3 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2021 Witaj, Chyba już ich nie znajdziesz nigdzie. Z tego co mi się wydaje to gdzieś, kiedyś na forum ktoś pisał, że już nie produkują tego modelu. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Klos Opublikowano 3 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2021 3 godziny temu, tomeknowak napisał: ....Niestety producent nie odpowiada na wysyłane maile . ... Moze nie dostali bo wyslales im mail, czyli zwykla poczte. Jakbys wyslal email to pewnie by dostali ?. Zauwazylem, ze wielu kolegow "wysyla mail" zamiast email. Jesli tak bedziecie pisac do jakiegos kraju angielsko jezycznego, bede czekac na zwykla poczte. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeknowak Opublikowano 8 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2021 Cóż kolejny raz RC groups okazało się bardziej pomocne niż lokalne forum . Dziwne tam mail to mail zrozumiałe dla wszystkich ,nikt nie robi dziwnych uwag nie na temat . Dziękuję za chęci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Klos Opublikowano 8 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2021 Godzinę temu, tomeknowak napisał: Cóż kolejny raz RC groups okazało się bardziej pomocne niż lokalne forum .... Nic dziwnego, RCGroups ma zasieg swiatowy a lokalne forum tak jak sama nazwa wskazjue. hmm... lokalne! Wydaje sie to byc logiczne. Godzinę temu, tomeknowak napisał: ...Dziwne tam mail to mail zrozumiałe dla wszystkich ,nikt nie robi dziwnych uwag nie na temat . Dziękuję za chęci Dziwne? Caly swiat tego uzywa, klika przykladow: Nie na temat? To sie nazywa poczucie humoru, byl usmiech na koncu zdania, jesli go nie zauwazyles. Ale jak bedziesz mial wiecej problemow to smialo pisz, koledzy pomoga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 9 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2021 Panowie poproszę o zakończenie tego spamowania w tym wątku. Z przykrością donoszę że wasza dyskusja poleci do kosza. Skupmy się na meritum tego wątku. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 9 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2021 Proponuję zostawić pierwsze dwa posty, a reszta w kosmos. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi