blackriver Opublikowano 19 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 Sklep płyty 3 i 6 mm, białe - gładkie o wymiarach 250x80 cm, 3 mm - 15,69 pln, 6 mm - 23,35 pln. Jak tylko mi wypłata wpadnie zamawiam kilka i napiszę "jak temat wygląda". ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin133 Opublikowano 19 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 Cenowo tragedia... to już wiadomo :devil: Oczywiście w porównaniu do "tradycyjnych" zielonych płyt rowkowanych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boogie Opublikowano 19 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 Szkoda, ze to rzeczywiscie depron. Ten "depron", ktory mozna bylo dostac (podobno aktualnie nie maja 3mm) w sklepie modelarskim www.modelarnia.pl to byl rzeczywiscie extrupor, ktory jest o 20% lzejszy w stosunku do depronu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackriver Opublikowano 19 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 Jeżeli chodzi o biały - bez rowków 8) , do taniej 25 - 30 % od sklep.modelarnia.pl :? . Boogie - jak będę miał w łapkach to zbadam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwasiu Opublikowano 19 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 http://www.emuz.com.pl/cennik.php a stąd ktoś kiedyś zamawiał?? Ciekawe jak z wysyłką i w jakich paczkach sprzedają :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackriver Opublikowano 19 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 http://www.emuz.com.pl/cennik.php a stąd ktoś kiedyś zamawiał?? Ciekawe jak z wysyłką i w jakich paczkach sprzedają :? , chyba kiedyś dzwoniłem, ale jakaś ilość minimalna była duża, poza tym cięższy o 25 % i droższy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwasiu Opublikowano 19 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 czekam na sprawozdanie jak materiał przyjdzie ponieważ mam zamiar sobie zamówić większą ilość i szukam jakiegoś dobrego taniego źródła :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackriver Opublikowano 19 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 czekam na sprawozdanie jak materiał przyjdzie ponieważ mam zamiar sobie zamówić większą ilość i szukam jakiegoś dobrego taniego źródła :wink: Zapisane, nie umknie. 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapier Opublikowano 19 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 chyba kiedyś dzwoniłem, ale jakaś ilość minimalna była duża, poza tym cięższy o 25 % i droższy! Tutaj tez w kartonie jest niemalo. a niesadze aby Ci przeslali 1 plyte ( ja bym sie bal naszej poczty czy nawet kuriera) Depron jest jeden i jesli tutaj na zdjeciu pisze depron , czyli sprzedawca sprzedaje to jako depron oficjalnie to znaczy ze waga jest taka sama jak w EMUZ. W EMUZ zamawialem bialy i czarny depron jeszcze za czasow Kiwi-Model i powiem ze jest o wiele lepszy niz ten z z modelarnia.pl tzn sztywniejszy, nie mnie sie tak i model ma wieksza trwalosc. Na tym co maja wystarczy lekko dotknac czyms cienszym ( byle patuczek ) i powstaja wgniecenia i rysy ktore psuja wyglad modelu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwasiu Opublikowano 19 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 a w jakiej ilości zamawiałeś?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapier Opublikowano 19 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 cale pudla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osa Opublikowano 19 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 W modelarnia.pl faktycznie nie mają wziąłem ostatnie 5 sztuk. Gdy pytałem czy będzie odpowiedzieli może we wrześniu. Tak więc czekam na nowe źródło...... Opiszcie Tak szybko jak się da. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 19 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 No nie! W ubiegłym tygodniu miałem się wybrać i kupić jedną płytę - a że mam blisko, to mi zawsze było nie po drodze... :evil: No i co ja mam biedny zrobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tikicaca Opublikowano 19 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 No i co ja mam biedny zrobić? Balsiaka, depron jest buuuu :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 19 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 Na halę? :shock: :cry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tikicaca Opublikowano 19 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 ee tam na hale na syrenke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 19 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 Jak mi sie nie przestaniesz ta hala chwalic ty ty ty Ladziaku jeden - to sie pogniewam na Ciebie... Szybowca zbuduj i zabierz dzieci na gorke - niech sie przewietrza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 19 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 Ja za stary jestem i za wygodny, żeby mi :ass: marzła teraz na dworze, to w ciepełku kręcę się "tekturowymi samolotami" - jak halówki nazywa moja szanowna . Żebym łaskawie nos wystawił na lotnisku, temperatura musi przekroczyć 10°C - inaczej w kościach mnie łupie i stawy trzeszczą ;-) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_W Opublikowano 19 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 HA! Ja mam 4 i szablony na kilka modeli gotowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 20 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 Sklep płyty 3 i 6 mm, białe - gładkie o wymiarach 250x80 cm, 3 mm - 15,69 pln, 6 mm - 23,35 pln. . ;D A na opakowaniu jest napisane tłoczony? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.