blackriver Opublikowano 19 Stycznia 2009 Opublikowano 19 Stycznia 2009 Sklep płyty 3 i 6 mm, białe - gładkie o wymiarach 250x80 cm, 3 mm - 15,69 pln, 6 mm - 23,35 pln. Jak tylko mi wypłata wpadnie zamawiam kilka i napiszę "jak temat wygląda". ;D
marcin133 Opublikowano 19 Stycznia 2009 Opublikowano 19 Stycznia 2009 Cenowo tragedia... to już wiadomo :devil: Oczywiście w porównaniu do "tradycyjnych" zielonych płyt rowkowanych.
Boogie Opublikowano 19 Stycznia 2009 Opublikowano 19 Stycznia 2009 Szkoda, ze to rzeczywiscie depron. Ten "depron", ktory mozna bylo dostac (podobno aktualnie nie maja 3mm) w sklepie modelarskim www.modelarnia.pl to byl rzeczywiscie extrupor, ktory jest o 20% lzejszy w stosunku do depronu.
blackriver Opublikowano 19 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 19 Stycznia 2009 Jeżeli chodzi o biały - bez rowków 8) , do taniej 25 - 30 % od sklep.modelarnia.pl :? . Boogie - jak będę miał w łapkach to zbadam.
Kwasiu Opublikowano 19 Stycznia 2009 Opublikowano 19 Stycznia 2009 http://www.emuz.com.pl/cennik.php a stąd ktoś kiedyś zamawiał?? Ciekawe jak z wysyłką i w jakich paczkach sprzedają :?
blackriver Opublikowano 19 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 19 Stycznia 2009 http://www.emuz.com.pl/cennik.php a stąd ktoś kiedyś zamawiał?? Ciekawe jak z wysyłką i w jakich paczkach sprzedają :? , chyba kiedyś dzwoniłem, ale jakaś ilość minimalna była duża, poza tym cięższy o 25 % i droższy!
Kwasiu Opublikowano 19 Stycznia 2009 Opublikowano 19 Stycznia 2009 czekam na sprawozdanie jak materiał przyjdzie ponieważ mam zamiar sobie zamówić większą ilość i szukam jakiegoś dobrego taniego źródła :wink:
blackriver Opublikowano 19 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 19 Stycznia 2009 czekam na sprawozdanie jak materiał przyjdzie ponieważ mam zamiar sobie zamówić większą ilość i szukam jakiegoś dobrego taniego źródła :wink: Zapisane, nie umknie. 8)
rapier Opublikowano 19 Stycznia 2009 Opublikowano 19 Stycznia 2009 chyba kiedyś dzwoniłem, ale jakaś ilość minimalna była duża, poza tym cięższy o 25 % i droższy! Tutaj tez w kartonie jest niemalo. a niesadze aby Ci przeslali 1 plyte ( ja bym sie bal naszej poczty czy nawet kuriera) Depron jest jeden i jesli tutaj na zdjeciu pisze depron , czyli sprzedawca sprzedaje to jako depron oficjalnie to znaczy ze waga jest taka sama jak w EMUZ. W EMUZ zamawialem bialy i czarny depron jeszcze za czasow Kiwi-Model i powiem ze jest o wiele lepszy niz ten z z modelarnia.pl tzn sztywniejszy, nie mnie sie tak i model ma wieksza trwalosc. Na tym co maja wystarczy lekko dotknac czyms cienszym ( byle patuczek ) i powstaja wgniecenia i rysy ktore psuja wyglad modelu
Osa Opublikowano 19 Stycznia 2009 Opublikowano 19 Stycznia 2009 W modelarnia.pl faktycznie nie mają wziąłem ostatnie 5 sztuk. Gdy pytałem czy będzie odpowiedzieli może we wrześniu. Tak więc czekam na nowe źródło...... Opiszcie Tak szybko jak się da.
Ładziak Opublikowano 19 Stycznia 2009 Opublikowano 19 Stycznia 2009 No nie! W ubiegłym tygodniu miałem się wybrać i kupić jedną płytę - a że mam blisko, to mi zawsze było nie po drodze... :evil: No i co ja mam biedny zrobić?
tikicaca Opublikowano 19 Stycznia 2009 Opublikowano 19 Stycznia 2009 No i co ja mam biedny zrobić? Balsiaka, depron jest buuuu :wink:
mammuth Opublikowano 19 Stycznia 2009 Opublikowano 19 Stycznia 2009 Jak mi sie nie przestaniesz ta hala chwalic ty ty ty Ladziaku jeden - to sie pogniewam na Ciebie... Szybowca zbuduj i zabierz dzieci na gorke - niech sie przewietrza
Ładziak Opublikowano 19 Stycznia 2009 Opublikowano 19 Stycznia 2009 Ja za stary jestem i za wygodny, żeby mi :ass: marzła teraz na dworze, to w ciepełku kręcę się "tekturowymi samolotami" - jak halówki nazywa moja szanowna . Żebym łaskawie nos wystawił na lotnisku, temperatura musi przekroczyć 10°C - inaczej w kościach mnie łupie i stawy trzeszczą ;-) .
Pawel_W Opublikowano 19 Stycznia 2009 Opublikowano 19 Stycznia 2009 HA! Ja mam 4 i szablony na kilka modeli gotowe
f-150 Opublikowano 20 Stycznia 2009 Opublikowano 20 Stycznia 2009 Sklep płyty 3 i 6 mm, białe - gładkie o wymiarach 250x80 cm, 3 mm - 15,69 pln, 6 mm - 23,35 pln. . ;D A na opakowaniu jest napisane tłoczony?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.