rafix Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 Tak jak w tytule co myslicie o tym sklepie? Czy jest z nim dobry kontakt? maja towar czesto na sklepie lub szybko go zprowadzaja czy podobnie jak w co niektorych sklepach trzeba czekac miesiacami np. na aparatury? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
armand Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 Nie miałem nigdy problemów które sugerujesz u Roberta. Szybko i sprawnie, dobry kontakt, towar w magazynie. Mi się nie zdarzyło aby nie mieli na magazynie tego co jest w sklepie internetowym. Lubię kupować w tym sklepie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelmaniak Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 Ja także nie miałem nigdy żadnych problemów z tym sklepem! Bardzo sprawnie załatwiono mi także naprawę gwarancyjną regulatora 3F. Szkoda że nie ma w ofercie silników i modeli spalinowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 Tak to dobry sklep ale tylko do elektryków,a szkoda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 Również potwierdzam: profesjonalna obsługa, dobre stany magazynowe, do tego można się poradzić przy pomocy maila czy telefonicznie. W PerfectHobby kupiłem kilka silników AXi, regulatorów JETI i MGM, pakietów Kokam oraz konfekcji modelarskiej. Przy większych zakupach można liczyć na miłe upusty. POLECAM! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinn Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 Też polecam . Nabyłem tam sporo rzeczy i wszytko ok. Sprzedający zna się na rzeczy jest konkretny i słowny. Dla stałych klientów przewiduje już zniżki :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADAM_GDA Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 Ja też mogę polecić Perfect Hobby niestety ubolewam że tak dobry sklep specjalizuje się tylko w elektrykach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrp Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 Często kupowałem w tym sklepie i zawsze byłem zadowolony. Kiedyś trafił mi sie uszkodzony odbiornik i został w bardzo szybko wymieniony na inny. Polecam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Way Opublikowano 24 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 Baaardzo dobry sklep. Miła obsługa, towar można nawe telefonicznie zamówić. I tylko elektryki i przyzwoite ceny. Tam zawsze kupowałem jak na elektrykach latałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_tata Opublikowano 24 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 Potwierdzam pozytywne opinie o tym sklepie. Z ciekawostek dodam, że można liczyć na serwis sprzętu Jeti (pogwarancyjny-odpłatnie). W ramach takiej usługi wysłałem do naprawy dwa regulatory Jeti, a dostałem zupełnie nowe (ceny nie pamiętam, ale chyba 130zł za oba). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karand Opublikowano 24 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 Też mam same pozytywne odczucia po kilkukrotnych zakupach w tym sklepie. Wysyłka towaru następuje błyskawicznie. Zdarzyło mi się raz zapłacić (przez pomyłkę) przelewem mniejszą kwotę niż powinienem. Mimo to nie opóźniło to wysyłki. Różnicę oczywiście później dopłaciłem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 W sąsiednim dziale pojawiło się sporo narzekań na inny sklep, że się przenosi, że zero kontaktu, że wysyłki opóźnione tygodniami... Kilka dni temu złożyłem moje kolejne zamówienie w Perfect Hobby. Mailem otrzymałem informację, że z powodu przenosin przesyłka wyjdzie dopiero następnego dnia. Dobre "dopiero", gdy ma się na uwadze praktyki niektórych sklepów. Dodam, że realizacja zamówienia nie polegała jedynie na wrzuceniu towaru do paczki - zamówiłem m.in. pakiet, który trzeba było zrobić. Następnego dnia dostałem telefon z przeprosinami, że z powodu nawału pracy przy przeprowadzce p. Robert nie zdołał wysłać mi paczki i towar wyjdzie następnego dnia. No i faktycznie został wysłany - właśnie bawię się nowymi zabawkami Reasumując: mozna w czasie przeprowadzki normalnie obsługiwać klientów, można ich na bieżąco informować o statusie realizacji i ewentualnych opóźnieniach. Tak trzymać! A ten niby jeden dzień spóźnienia można sobie darować, bo sporo sklepów w normalnym trybie nie daje rady wysłać przesyłki w ciągu 2-ch dni od zamówienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 ja też parę razy robiłem zakupy w Perfect Hobby i zawsze był telefon czy potwierdzam zamówienie, a jak akurat czegoś nie było to czy będę czekał czy może jakaś alternatywa lub wysłanie paczki bez danego towaru. Naturalnie paczka dochodziła bardzo szybko. Natomiast wczoraj robiłem zakupy w modele.sklep.pl zobaczymy kiedy zrealizują i paczka dojdzie do mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slawomir Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Wielokrotnie kupowałem u Roberta bardzo polecam ten sklep obsługa stoi na bardzo wysokim poziomie . Zawsze mozna liczyc na rade własciciel jest czynnym modelarzem w elektrykach pewnie dlatego tylko prowadzi elektryki . Bardzo polecam PerfektHobby. Pozdrawiam Slawomir Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TooM Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Mam w hangarze motoszybowce,różne wynalazki,aircombat esa i spaliny więc korzystam z różnych sklepów.P-H to profesjonalna osługa podobną zapewniają moi faworyci modele.sklep.pl z Wrocławia i Model Max z Jeleniej(ten za nietypowy osprzęt np. kołpaki i silniki Webra ), Natomiast jeśli chodzi o ceny to należy porównywać bo w jednym mają to tańsze a w innym cos innego. Poadrowienia Marian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-==PEGAZ==- Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Ja również sporo rzeczy kupowałem u Roberta. Wspaniały człowiek, uczciwy i rzetelny. Szczerze polecam Perfect-Hobby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
batman Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Potwierdzam. Super Człowiek. Świetny kontakt. Zawsze telefon, mail (a ja lubię pogadać hehe. ) POLECAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk Sokol Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Również polecam :-) Obsługa genialna i fajne wyposażenie do modeli 3D :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n6210 Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Dorzucałem się do zakupu kolegi ze 3 razy i zawsze 100% zadowolenia - POLECAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech Wiatr Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 No jak dla mnie to jeden z najlepszych sklepów w necie jeśli chodzi o obsługę klienta, kontakt błyskawiczny e-milem, szybka odpowiedź i elastyczność, profesjonalne podejście do klienta, jak dla mnie same plusy :jupi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.