Marek_Spy Opublikowano 8 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2021 No i w końcu co,Wysłane z mojego CPH2021 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 8 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2021 20 minut temu, Marek_Spy napisał: No i...... czekam, i czekam ...może dziś ale mam co robić, podgoniłem R8G? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 8 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2021 a co to znaczy podgoniłem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 8 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2021 Godzinę temu, Marek_Spy napisał: to znaczy...... znaczy ,że kolejne czynności dot odbudowy auta zostały dokonane ;).. wykonywanie szablonów do wyciecia elementów z blachy to mało emocjonujące zajęcie czy usuwanie przy pomocy opalarki, dłuta i skrobaków 50 letniego zabezpieczenia antykorozyjnego... ale trzeba to zrobić tak naprawdę robię 3 auta na raz a jeszcze moja ślubna cos sobie wymyśliła związanego z motoryzacją zabytkową....ale sądzę ,że Opatrznośc czuwa nade mną? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2021 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 9 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2021 31 minut temu, mr.jaro napisał: Dwa juz znam Jarku, znasz wszystkie trzy wrzucę Ci na maila zdjęcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 9 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2021 3 godziny temu, d9Jacek napisał: Jarku, znasz wszystkie trzy wrzucę Ci na maila zdjęcia Ja tez chce ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 9 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2021 Godzinę temu, Marek_Spy napisał: Ja tez chce ? ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
latacz Opublikowano 9 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2021 dawaj zdjęcia tutaj. fajnie obejrzeć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 9 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2021 3 godziny temu, latacz napisał: dawaj zdjęcia tutaj Witku, Ok, ale to są zdjęcia zregenerowanych częsci czy poszczególnych etapów odbudowy auta/aut...i n ie wiem czy będzie to takie interesujące bo osób odbudowujących nie ma na Forum zbyt wielu. duzo ciekawsze są historie związane z samochodami i z tym jakie ciekawe rzeczy mozna w nich poodkrywać .. edit co do HKZ , to własnie dowiedziałem sie co było przyczyna padania tych elementów elektronicznych.. woda a konkretnie umieszczenie-- lewy, dolny róg komory silnikowej ... ..pózniej przeniesiono je w bezpieczniejsze miejsce...to jest ten element za filtrem powietrza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 9 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2021 Pierwszym samochodem moim był Austin z 1927r przy którym się nauczyłam spawać a wtedy byłem nastolatkiem, po nim był Smyk a potem to roznie bo i trabant tez się trafił a najbardziej szalonym pomysłem było wstawienie do trabanta kombi napędu fiata 127 900 cm. To był prezent dla żony bo wtedy jeździła trampkiem tak że mnie ten temat interesuje 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 11 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2021 Jacku śmiało wstawiaj każde zdjecia, nawet dla tej garstki osób Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 11 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2021 19 minut temu, qpa napisał: Jacku śmiało wstawiaj każde zdjecia, nawet dla tej garstki osób Ok, jutro postaram się wrzucic zdjecia tego co zostało do tej pory zrobione przy R8G + ewentualne opisy co , jak i w jakiej kolejności.. Największym problemem jezt to - aparat foto lezy sobie załadowany ale ja o nim przypominam sobie juz po fakcie , że warto jakąs czynnośc dokumentować natomiast ja ze swojej strony czekam na pytania jeżeli ktos chciałby się czegoś dowiedzieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 13 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2021 zadośćuczyniam prośbie Kuby i wrzucam zdjęcia nadwozia R8G z charakterystycznymi elementami odrózniającymi je od cywilnego R8 cdn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 14 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2021 W dniu 9.09.2021 o 06:58, mr.jaro napisał: Dwa juz znam zdjęcie poniżej aby Ci przypomniec Kormorany ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2021 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 14 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2021 Co to za auto to R8? a gaźniki zacne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2021 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 14 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2021 2 godziny temu, mr.jaro napisał: Kiedys chyba nawet nakrecono polski film o rajdzie MC, w ktorym bohaterem byl wlasnie R8. Film raczej taki sobie, ale autko utkwilo w pamieci. tak, film nosił tytuł " Czekam w Monte Carlo "...film średni zle ze względu na samochody wart zobaczenia.. Auta autentyki 2 godziny temu, mr.jaro napisał: Zaraz, zaraz, to Ty masz dwa R8! Jeden stoi przeciez ze swiezo polakierowana karoseria, mam dwa R 8 G? Godzinę temu, Marek_Spy napisał: a gaźniki zacne Solexy ale były równiez WEBERY 2 godziny temu, mr.jaro napisał: ze swiezo polakierowana karoseria nie Jarku, to jest oryginalny lakier z 1970 roku , Bleu de France... i ten nie będzie lakierowany tzn...będzie dolakierowywany wklejam fotkę z ....widoczną róznicą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi