kesto Opublikowano 18 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2021 Kupiłem, bo podobno dobrze lata. Tak mówią. Skala coś koło 1:6,2 Rozpiętość 1806mm 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
merlin71 Opublikowano 18 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2021 Gratulacje! Bardzo fajny model. Mnie to każdy mustang sie podoba... :) A gdzie i za ile? Kiedyś czaiłem się na ten model ale cena była jakaś zaporowa jak dla mnie. Za skąpy jestem żeby tyle na raz wydać :D Rozumiem że napęd to będzie 30ccm benzyna... ? ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerzy_R Opublikowano 18 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2021 Film z RC Przegląd Modelarski (za zdjęcia w locie to bym powiesił...) https://www.youtube.com/watch?v=YSu_5XCLgGU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bojan Opublikowano 18 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2021 Fajny, ale może się nie rozpraszaj bo czekam na Twojego Lublina... ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mecenas Opublikowano 19 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2021 ?? Też posiadam ten zestaw. Chciałem go zrobić w barwach Skalskiego, http://www.gaetanmarie.com/wp-content/uploads/2018/04/UK-Mustang-Mk-III-FZ152-Wg-Cdr-Skalski-No-133-Polish-Wing.jpg ale trzeba by zmienić oszklenie kabiny. Na razie czeka w kolejce, bo jestem zajęty Wilkiem. A może wykonał byś kopytko pod taką kabinę i też zmienił malowanie na polskie?? 48028 North American P-51 Mustang III - Polskie Dywizjony 1944-45_ polish-made.com.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kesto Opublikowano 19 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2021 Mój też czeka w kolejce, bo jestem zajęty Lublinem. Mam w planach zmianę kabina na Malcolm hood, bo również noszę się ze zmianą barw modelu na polskie malowanie i również myślałem o samolocie Skalskiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirolek Opublikowano 19 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2021 "Swoje" modele do latania od święta a na co dzień gotowe zestawy ? ms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mecenas Opublikowano 19 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2021 Gdybyś robił kabinkę typu Malcolm, to pamiętaj o mnie?, jestem chętny. Zeby się nie powtarzać z malowaniem, to ja mogę zrobić w malowaniu Horbaczewskiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kesto Opublikowano 19 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2021 2 godziny temu, mecenas napisał: Gdybyś robił kabinkę typu Malcolm, to pamiętaj o mnie?, jestem chętny. Nie ma problemu, o ile jakość mojej pracy będzie Tobie odpowiadała. Do malowania jeszcze bardzo daleko, więc to temat naprawdę odległy.? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kesto Opublikowano 22 Stycznia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2022 Pierwsze kroki do zmiany kabiny poczynione. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 22 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2022 W dniu 18.08.2021 o 18:21, kesto napisał: Kupiłem, bo podobno dobrze lata. Tak mówią. To nie JA go przypadkiem kupilem ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mecenas Opublikowano 24 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2022 No niewątpliwie masz talent w rękach?. Zacnie to wygląda i czekam z niecierpliwością?. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 24 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2022 Model bedzie na 100% pieknie zrobiony , ale niestety zamiast podwozia , bedzie mial plywaki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kesto Opublikowano 24 Stycznia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2022 10 minut temu, jarek996 napisał: niestety zamiast podwozia , bedzie mial plywaki ? Wojtek (mecenas) nic nie mówił o pływakach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 24 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2022 53 minuty temu, kesto napisał: Wojtek (mecenas) nic nie mówił o pływakach? Ja nie o jego pisze , tylko o Twoim . Ty w ogole umiesz na kolach ladowac ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kesto Opublikowano 25 Stycznia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2022 11 godzin temu, jarek996 napisał: Ja nie o jego pisze , tylko o Twoim . Ty w ogole umiesz na kolach ladowac ? Tylko na brzuchu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 25 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2022 7 godzin temu, kesto napisał: Tylko na brzuchu Tak myslalem ( jak plywaki odpadna ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 27 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2022 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kesto Opublikowano 28 Stycznia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2022 Kopyto gotowe do tłoczenia kabinki. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
model Opublikowano 28 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2022 Chciałem zapytać o laminowanie jaka tkanina 24g, jedna warstwa ? Jak szlifowałes i polerowałeś że się tak błyszczy? Chciałabym taki efekt uzyskać przy kopycie do swojego P 51 tyle tylko że zastanawiam się nad kopytem z klocka lipowego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi