Paweł Prauss Opublikowano 29 Września 2021 Opublikowano 29 Września 2021 12 godzin temu, jarek996 napisał: Pawel , zapomniales dopisac : DZIEKI NAJWSPANIALSZEMU ...... ? Nie tym razem, próbowałem go ustrzelić samodzielnie, ale nie wyszło niestety... A ja mam taki sentyment do Węgrów... Na pocieszenie zostaje mi taki sam tylko, że bez pudełka ?
jarek996 Opublikowano 29 Września 2021 Opublikowano 29 Września 2021 1 minutę temu, Paweł Praus napisał: Nie tym razem, próbowałem go ustrzelić samodzielnie, ale nie wyszło niestety... A ja mam taki sentyment do Węgrów... Na pocieszenie zostaje mi taki sam tylko, że bez pudełka ? Myslalem , ze to "nasz" Moki ( ten ktory tak dlugo szedl ) ? Tyle tego "mamy" , ze mi sie czasem miesza w glowie . 1
skuter Opublikowano 4 Października 2021 Opublikowano 4 Października 2021 W dniu 29.09.2021 o 20:58, Paweł Praus napisał: Nie tym razem, próbowałem go ustrzelić samodzielnie, ale nie wyszło niestety... A ja mam taki sentyment do Węgrów... Na pocieszenie zostaje mi taki sam tylko, że bez pudełka ? Paweł pudełko do takiego Moki miałeś ode mnie swego czasu. Zapodziałeś czy przehandlowałeś? ?
Paweł Prauss Opublikowano 4 Października 2021 Opublikowano 4 Października 2021 2 godziny temu, skuter napisał: Paweł pudełko do takiego Moki miałeś ode mnie swego czasu. Zapodziałeś czy przehandlowałeś? ? Kurka wodna nie pamiętam???
jarek996 Opublikowano 5 Października 2021 Opublikowano 5 Października 2021 21 godzin temu, Paweł Praus napisał: Kurka wodna nie pamiętam??? Pawel , kurka wodna ; WEZ SIE W GARSC !!!
Paweł Prauss Opublikowano 6 Października 2021 Opublikowano 6 Października 2021 W dniu 4.10.2021 o 19:17, skuter napisał: Paweł pudełko do takiego Moki miałeś ode mnie swego czasu. Zapodziałeś czy przehandlowałeś? ? 22 godziny temu, jarek996 napisał: Pawel , kurka wodna ; WEZ SIE W GARSC !!! Nie mam w zwyczaju handlować prezentami, pudełko na pewno jest u mnie w domu...tylko które to było i gdzie jest aktualnie ?
skuter Opublikowano 7 Października 2021 Opublikowano 7 Października 2021 13 godzin temu, Paweł Praus napisał: Nie mam w zwyczaju handlować prezentami, pudełko na pewno jest u mnie w domu...tylko które to było i gdzie jest aktualnie ? Paweł pomarańczowe nowe oryginalne pudełko że szkicem silnika i chyba jeszcze była napisana cena że składnicy harcerskiej bodajże 485000 zł ?. 1
Robert Tomzik Opublikowano 7 Października 2021 Opublikowano 7 Października 2021 47 minut temu, skuter napisał: Paweł pomarańczowe nowe oryginalne pudełko że szkicem silnika i chyba jeszcze była napisana cena że składnicy harcerskiej bodajże 485000 zł ?. @Paweł Praus lepiej znajdź to pudełko, ile za nie motorków kupisz lub lokum do ich składowania 1
TomTech Opublikowano 19 Października 2021 Opublikowano 19 Października 2021 Witam znajomy ma silnik tylko nie wie nic na jego temat i co to za silnik. Czy ktoś zna ten silniczek i może coś na jego temat powiedzieć? Serdecznie dziękuję.
MASK Opublikowano 19 Października 2021 Opublikowano 19 Października 2021 To OK Cub, 049X zdaje się . Kiedyś bardzo popularna marka w USA. 1
Rekomendowane odpowiedzi