Paweł Prauss Opublikowano 29 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2021 12 godzin temu, jarek996 napisał: Pawel , zapomniales dopisac : DZIEKI NAJWSPANIALSZEMU ...... ? Nie tym razem, próbowałem go ustrzelić samodzielnie, ale nie wyszło niestety... A ja mam taki sentyment do Węgrów... Na pocieszenie zostaje mi taki sam tylko, że bez pudełka ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 29 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2021 1 minutę temu, Paweł Praus napisał: Nie tym razem, próbowałem go ustrzelić samodzielnie, ale nie wyszło niestety... A ja mam taki sentyment do Węgrów... Na pocieszenie zostaje mi taki sam tylko, że bez pudełka ? Myslalem , ze to "nasz" Moki ( ten ktory tak dlugo szedl ) ? Tyle tego "mamy" , ze mi sie czasem miesza w glowie . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skuter Opublikowano 4 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2021 W dniu 29.09.2021 o 20:58, Paweł Praus napisał: Nie tym razem, próbowałem go ustrzelić samodzielnie, ale nie wyszło niestety... A ja mam taki sentyment do Węgrów... Na pocieszenie zostaje mi taki sam tylko, że bez pudełka ? Paweł pudełko do takiego Moki miałeś ode mnie swego czasu. Zapodziałeś czy przehandlowałeś? ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Prauss Opublikowano 4 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2021 2 godziny temu, skuter napisał: Paweł pudełko do takiego Moki miałeś ode mnie swego czasu. Zapodziałeś czy przehandlowałeś? ? Kurka wodna nie pamiętam??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 5 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2021 21 godzin temu, Paweł Praus napisał: Kurka wodna nie pamiętam??? Pawel , kurka wodna ; WEZ SIE W GARSC !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Prauss Opublikowano 6 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2021 W dniu 4.10.2021 o 19:17, skuter napisał: Paweł pudełko do takiego Moki miałeś ode mnie swego czasu. Zapodziałeś czy przehandlowałeś? ? 22 godziny temu, jarek996 napisał: Pawel , kurka wodna ; WEZ SIE W GARSC !!! Nie mam w zwyczaju handlować prezentami, pudełko na pewno jest u mnie w domu...tylko które to było i gdzie jest aktualnie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skuter Opublikowano 7 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2021 13 godzin temu, Paweł Praus napisał: Nie mam w zwyczaju handlować prezentami, pudełko na pewno jest u mnie w domu...tylko które to było i gdzie jest aktualnie ? Paweł pomarańczowe nowe oryginalne pudełko że szkicem silnika i chyba jeszcze była napisana cena że składnicy harcerskiej bodajże 485000 zł ?. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Tomzik Opublikowano 7 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2021 47 minut temu, skuter napisał: Paweł pomarańczowe nowe oryginalne pudełko że szkicem silnika i chyba jeszcze była napisana cena że składnicy harcerskiej bodajże 485000 zł ?. @Paweł Praus lepiej znajdź to pudełko, ile za nie motorków kupisz lub lokum do ich składowania 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomTech Opublikowano 19 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2021 Witam znajomy ma silnik tylko nie wie nic na jego temat i co to za silnik. Czy ktoś zna ten silniczek i może coś na jego temat powiedzieć? Serdecznie dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MASK Opublikowano 19 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2021 To OK Cub, 049X zdaje się . Kiedyś bardzo popularna marka w USA. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi