tikicaca Opublikowano 26 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2021 Cześć, czy ktoś wie czym lub jak najlepiej pomalować żeby uzyskać efekt jak na załączonym zdjeciu? nie musi byc idealnie tak samo, ale generalnie chodzi o to zeby uzyskac taki wzór/strukture a nie jednolity szary kolor. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 26 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2021 Hammerite ma farbę "efekt młotkowy" wygląda podobnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 26 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2021 55 minut temu, tikicaca napisał: jak najlepiej pomalować żeby uzyskać efekt jak na załączonym zdjeciu lakier strukturalny lub VHT wrinkle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2021 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dimmus Opublikowano 2 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2021 To na zdjęciu wygląda jakby było flock'owane, a nie malowane farbą.Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modevil Opublikowano 2 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2021 Też mnie taka farba / sposób wykończenia interesuje… Na rcgroups był polecany jeden produkt dający fajny, łatwy do osiągnięcia efekt tylko że nie można go dostać w Europie. Co do wagi… Takie rzeczy to nie w małych modelach, ale jak samolot waży 8-10 kg to trochę farby nic już nie zmieni. Ja potrzebuję zrobić takie wykończenie odnawiając model Blackburn 1912, skala 1:4, rozpiętość 2.5m, nawet nie wiem ile waży. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majewski2 Opublikowano 2 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2021 Taki efekt daje farba do imitacji granitu. Najpierw stosuję szary podkład, który wyrównuje kolor podłoża, w przypadku gdy mamy laminat i sklejkę, a na koniec bezbarwny lakier samochodowy jako zabezpieczenie przed paliwem. https://www.alcor.pl/farby-dekoracyjne-efekt-kamienia-spray/ https://www.montana-sklep.pl/sklep/farby-graffiti/grani-effect/ https://allegro.pl/oferta/spay-efekt-kamienia-granitu-ciemny-400ml-hqs-9595919309?utm_feed=aa34192d-eee2-4419-9a9a-de66b9dfae24&utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=_mtrzcj_chemiakcesor_pla_ss&ev_adgr=Chemia_i_akcesoria&ev_campaign_id=14493242333&gclid=Cj0KCQjww4OMBhCUARIsAILndv4Sgskq-VVJmnPdzDNeeMFfUkWLGvqGyFx7GL8uD9ih9JNHG72xMnIaAp-UEALw_wcB 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modevil Opublikowano 2 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2021 Właśnie o tym kiedyś czytałem! Dzięki za linki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbjanik Opublikowano 3 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2021 Koledzy- w LIDLU chyba ostatnio były takie spraje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi