mar_io Opublikowano 16 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2022 Witam, Chciałbym Was zapytać czy macie jakieś pewny i sprawdzony stojak na modele do składania ich w terenie czy w warsztacie? Chodzi mi o taki jak na keybord czy coś podobnego. Te z klawiszy jedne się dość mocno chwieję z tego co widziałem u kolegów na lotnisku. Może ktoś z Was ma jakiś sprawdzony, bardziej solidny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francka Opublikowano 16 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2022 (edytowane) Tanio i stabilnie wywalasz gniazdo zasilania materiał pokryciowy , obracasz do góry nogami i masz , rurki zabezpieczasz piankowymi rurami i gra . https://allegro.pl/oferta/vileda-deska-do-prasowania-bravo-plus-uszkodzona-11699353863?utm_feed=aa34192d-eee2-4419-9a9a-de66b9dfae24&utm_content=wybrane&utm_content=ps&utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=_uzsd_supermarket_cleaning_pla_ss_catch_all&ev_adgr=cleaning catch all&ev_campaign_id=15296417747&gclid=Cj0KCQiAoY-PBhCNARIsABcz7718SlsarVpPXongm7Y5JP8cwD4WumJ9D4kMxfbMQUNjL_ogtqLtJywaAuIUEALw_wcB Edytowane 16 Stycznia 2022 przez Francka Dodanie zdjecia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
young Opublikowano 16 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2022 A gdzie krzesełko ! Bez krzesełka się nie liczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert.pilot Opublikowano 16 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2022 Rurki PCV i XPS... Demontowalne, łatwe do transportu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francka Opublikowano 16 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2022 A no racja można i z rurek PCV Nie wiem na jaki model , ale można. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_io Opublikowano 16 Stycznia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2022 Na deskę do prasowania bym nie wpadł, patent świetny. Musi być składany, najlepiej uniwersalny. Myślałem o tym stojaku (wygląda trochę solidniej niż ten, który miałem dotychczas)https://allegro.pl/oferta/nn-x4-skladany-statyw-pod-keyboard-klawisze-typu-x-10122895472 Może ma ktoś z nim doświadczenie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2022 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ares Opublikowano 17 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2022 Ja mam taki: wykonany może być z odpadowych materiałów. Jeśli latasz podobnymi wielkościowo modelami to pasuje do wszystkich. Oczywiście wgłębienie na kadłub oklejone gąbką: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi