Ksawery17 Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Witam. Czy ktoś posiada model trenerka TRI-40 II lub coś podobnego i mógłby podzielić się wrażeniami, spostrzeżeniami i opiniami na temat tego modelu? Z góry dziękuję za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wacek.matuszak Opublikowano 22 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2022 Jak z Piankolotów przesiadałem się na spalinki to pierwszym był Domino .To ten sam model tylko oklejony inną kolorystycznie folią. Doskonały trenerek dla początkujących "śmierdzieli " do których też się zaliczam. Dużo wybacza , np. błedy w zakrętach . Pętle ,zew wew, beczka lot plecowy bez większych problemów . POtęzną wadą wszystkich tych chinoli jest przednia goleń sterowana.Masakra ! tego nigdy nie można ani dobrze ustawić ani wyprostować . Ja i koledzy zawsze dorabialiśmy swoje podwozie przednie.No ale za cenę jaką płaciliśmy za te modele wtedy to pikuś. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ksawery17 Opublikowano 22 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2022 Dzięki za pomoc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2022 Tani model i bardzo dobry do nauki jako drugi po piane a jako pierwszy spalinowy. Jak sie umiejetnie laduje to przednia golen nie jest specjalnym problemem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ksawery17 Opublikowano 23 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2022 A co z poszyciem. Czy jest dobre jakościowo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wacek.matuszak Opublikowano 25 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2022 ( zielony )Pierwszą spaliną nieczęsto ląduje się delikatnie .A co do pokrycia nigdy nie miałem kłopotów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
germanad Opublikowano 27 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2022 Halo, Ksawery - nad poszyciem będziemy pracować! Bądź dobrej myśli - Adam❤️ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi