Ksawery17 Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Witam. Czy ktoś posiada model trenerka TRI-40 II lub coś podobnego i mógłby podzielić się wrażeniami, spostrzeżeniami i opiniami na temat tego modelu? Z góry dziękuję za pomoc.
wacek.matuszak Opublikowano 22 Kwietnia 2022 Opublikowano 22 Kwietnia 2022 Jak z Piankolotów przesiadałem się na spalinki to pierwszym był Domino .To ten sam model tylko oklejony inną kolorystycznie folią. Doskonały trenerek dla początkujących "śmierdzieli " do których też się zaliczam. Dużo wybacza , np. błedy w zakrętach . Pętle ,zew wew, beczka lot plecowy bez większych problemów . POtęzną wadą wszystkich tych chinoli jest przednia goleń sterowana.Masakra ! tego nigdy nie można ani dobrze ustawić ani wyprostować . Ja i koledzy zawsze dorabialiśmy swoje podwozie przednie.No ale za cenę jaką płaciliśmy za te modele wtedy to pikuś. 1
Gość Opublikowano 22 Kwietnia 2022 Opublikowano 22 Kwietnia 2022 Tani model i bardzo dobry do nauki jako drugi po piane a jako pierwszy spalinowy. Jak sie umiejetnie laduje to przednia golen nie jest specjalnym problemem.
Ksawery17 Opublikowano 23 Kwietnia 2022 Autor Opublikowano 23 Kwietnia 2022 A co z poszyciem. Czy jest dobre jakościowo?
wacek.matuszak Opublikowano 25 Kwietnia 2022 Opublikowano 25 Kwietnia 2022 ( zielony )Pierwszą spaliną nieczęsto ląduje się delikatnie .A co do pokrycia nigdy nie miałem kłopotów.
germanad Opublikowano 27 Maja 2022 Opublikowano 27 Maja 2022 Halo, Ksawery - nad poszyciem będziemy pracować! Bądź dobrej myśli - Adam❤️
Rekomendowane odpowiedzi