Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Modelarz 2123 Opublikowano 17 Czerwca 2023 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2023 F4hp Bobrowniki, fokker wywalczył 2 miejsce. 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas69 Opublikowano 17 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2023 Marcin, gratulacje. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Modelarz 2123 Opublikowano 10 Lipca 2023 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2023 Podczas ostatniego pikniku w Pile z powodu obluzowanego tłumika silnik podczas niskiego przelotu na niskich obrotach zgasł. Musiałem lądować w wysokiej trawie, i złamałem śmigło. Resztę pikniku przelatałem na pożyczonym od kolegów modelarzy. Zamówiłem nowe i co by na dobre wyszło zostało umakietowione oznaczeniami 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Modelarz 2123 Opublikowano 14 Sierpnia 2023 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2023 2 miejsce udało się wywalczyć, w trzeciej rundzie Pucharu Polski Modeli Makiet F4H-P w Piotrkowie Trybunalskim (lotnisko Turlej) 12.08.2023r 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viper Opublikowano 14 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2023 Gratulacje wszystkim nagrodzonym i uczestnikom, brawo 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert.pilot Opublikowano 14 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2023 Gratulacje?. Z pudła nie schodzisz ?... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Modelarz 2123 Opublikowano 2 Września 2023 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 2 Września 2023 Ostatnia edycja Pucharu Polski i miejsce 2, oraz 2 miejsce w pucharze w klasyfikacji generalnej. Za tydzień ostatnie zawody w tym sezonie, czyli Włocławek. 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Modelarz 2123 Opublikowano 9 Września 2023 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 9 Września 2023 We Włocławku udało się zająć 3 miejsce Ze względu na wysoką temperaturę i brak wiatru, miałem problemy z temperaturą silnika, wykonam dodatkowe otwory w masce i przetestuję czy przepływ powietrza się poprawi, bo tak naprawdę w temperaturze powyżej 28°C mam problem przelecieć cały program, ze względu na przegrzewajacy się silnik. 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Modelarz 2123 Opublikowano 25 Lipca Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 25 Lipca Trochę zdjęć z Bobrowników 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi