Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Modelarz 2123 Opublikowano 17 Czerwca 2023 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 17 Czerwca 2023 F4hp Bobrowniki, fokker wywalczył 2 miejsce. 8
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Modelarz 2123 Opublikowano 10 Lipca 2023 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 10 Lipca 2023 Podczas ostatniego pikniku w Pile z powodu obluzowanego tłumika silnik podczas niskiego przelotu na niskich obrotach zgasł. Musiałem lądować w wysokiej trawie, i złamałem śmigło. Resztę pikniku przelatałem na pożyczonym od kolegów modelarzy. Zamówiłem nowe i co by na dobre wyszło zostało umakietowione oznaczeniami 5
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Modelarz 2123 Opublikowano 14 Sierpnia 2023 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 14 Sierpnia 2023 2 miejsce udało się wywalczyć, w trzeciej rundzie Pucharu Polski Modeli Makiet F4H-P w Piotrkowie Trybunalskim (lotnisko Turlej) 12.08.2023r 6
Viper Opublikowano 14 Sierpnia 2023 Opublikowano 14 Sierpnia 2023 Gratulacje wszystkim nagrodzonym i uczestnikom, brawo 1 1
robert.pilot Opublikowano 14 Sierpnia 2023 Opublikowano 14 Sierpnia 2023 Gratulacje?. Z pudła nie schodzisz ?... 1
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Modelarz 2123 Opublikowano 2 Września 2023 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 2 Września 2023 Ostatnia edycja Pucharu Polski i miejsce 2, oraz 2 miejsce w pucharze w klasyfikacji generalnej. Za tydzień ostatnie zawody w tym sezonie, czyli Włocławek. 7
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Modelarz 2123 Opublikowano 9 Września 2023 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 9 Września 2023 We Włocławku udało się zająć 3 miejsce Ze względu na wysoką temperaturę i brak wiatru, miałem problemy z temperaturą silnika, wykonam dodatkowe otwory w masce i przetestuję czy przepływ powietrza się poprawi, bo tak naprawdę w temperaturze powyżej 28°C mam problem przelecieć cały program, ze względu na przegrzewajacy się silnik. 6
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Modelarz 2123 Opublikowano 25 Lipca Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 25 Lipca Trochę zdjęć z Bobrowników 7
Rekomendowane odpowiedzi