Jump to content

Identyfikacja silnika

Syriusz77
 Share

Recommended Posts

Postaw mi kawę na buycoffee.to
2 godziny temu, witold_pi napisał:

tłumik jak najbardziej oryginalny, do silników 10-15 cm3

Ha ha ha chyba kosiarkowych .Ty widzialeś tłumik MVVS-a orginalny?Te silniki chodziIły w F3A z rezonansem pięknie.

Przeprosiny przyjęte 🙂 , mam jeden taki tłumik gdzieś w gratach 🙂 , dodawali nawet podkładkę . Ja się za to zupełnie (prawie) na FSRach nie znam co publicznie przyznaję i doceniam tych , którzy się w to bawią, zresztą byłem pod wielkim wrażeniem jak w dawnych czasach były zawody na stawie w Parku Śląskim. 

PS. Na zdjęciu jest błąd tak jak pisałem ten typ był do 10-15 cm3 (a nie 26-35 cm3) , nie wiem czy czasem nie robili podobnego do 25 cm3 (żarowy z wydechem pod kątem 45 st do tyłu?

17 godzin temu, witold_pi napisał:

Przeprosiny przyjęte 🙂 , mam jeden taki tłumik gdzieś w gratach 🙂 , dodawali nawet podkładkę . Ja się za to zupełnie (prawie) na FSRach nie znam co publicznie przyznaję i doceniam tych , którzy się w to bawią, zresztą byłem pod wielkim wrażeniem jak w dawnych czasach były zawody na stawie w Parku Śląskim. 

PS. Na zdjęciu jest błąd tak jak pisałem ten typ był do 10-15 cm3 (a nie 26-35 cm3) , nie wiem czy czasem nie robili podobnego do 25 cm3 (żarowy z wydechem pod kątem 45 st do tyłu?

Teraz to Ty Witku jesteś w błędzie 🙂

Ale daję Ci szansę na autokorektę 😜

• 3 months later...
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.