samolocik Opublikowano 1 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2023 Cześć, próbuję znaleźć dobrej jakości i dostępne w sklepie a nie wyłącznie wirutalnie paliwo do żarowego 4-takta małej pojemności firmy Saito. Zawartość oleju syntetycznego 20%, nitro 10-15% Gdybyście wiedzieli, że gdzieś jest takowe to poproszę o informację. Pozdrawiam w Nowym Roku Piotr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wlodeklis Opublikowano 1 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2023 Cześć Riku.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samolocik Opublikowano 1 Stycznia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2023 Dziękuję, sprawdziłem. Do 4 taktów nie mają na stanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 1 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2023 nastik https://nastik.pl/kategoria-produktu/paliwa-i-dodatki/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samolocik Opublikowano 1 Stycznia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2023 Dziękuję Adam, w tym samym dziale był temat o zbyt niskiej do zalecanej np. przez Saito zawartości oleju w paliwie fm. Kavan a tylko takie do 4 taktów w Nastiku mają. Równolegle szukam sobie na spokojnie bo na razie jest czas bo i zima i brak modelu. [edit 2 stycznia] modele.sklep.pl ma mieć w ofercie paliwo przed rozpoczęciem sezonu Piotr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 8 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2023 Moje wszystkie 4t śmigały na Modeltechnics Contest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samolocik Opublikowano 15 Marca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2023 znalazłem na stanie: https://riku.pl/produkt/oh1220-optimix-12-12-nitro-4-stroke-20-klotz-50l,7311 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi