Tomek Opublikowano 19 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2009 Poniedziałek , poniedziałek ponie...... Podam cenę . Ale jak się uwinę to w sobotę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 20 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2009 Obiecany film z podwoziem. http://pfmrc.eu/~tomek/ultimate/podwozie1.avi Dziś przyszły części na drugą gondolę, więc będę mógł zakończyć temat podwozia i zabrać się za szlifowanie,szpachlowanie i oklejanie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andy5 Opublikowano 21 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 W końcu nasza cierpliwość (z której my modelarze jesteśmy znani) zostanie nagrodzona Trzymajmy się tylko teraz za kieszenie Ja ustawiam się już w kolejce, tylko jeszcze nie wiem gdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robintom Opublikowano 21 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 W końcu nasza cierpliwość (z której my modelarze jesteśmy znani) zostanie nagrodzona Trzymajmy się tylko teraz za kieszenie Ja ustawiam się już w kolejce, tylko jeszcze nie wiem gdzie Spokojnie. Wielu też ustawiło się w kolejce po RWD i korzenie zapuściło. Balsa tak szybko nie rośnie. I będzie jak za PRL. Pomysł i projekt był. Wdrożenie do produkcji nie w tej dziesięciolatce. :cry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utopia Opublikowano 21 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 możecie sobie marudzić ... ja szykuje kasę choć pewnie zacznę sklejać za pół roku to liczę ze pierwszy otrzymam przesyłkę zaliczyłem dziś lot plecowy Hypem relax pół metra nad ziemią zaraz po starcie....pierwszy planowy lot w tym roku i wiatr spłatał mi figla pół godziny później jeszcze emocje trzymały :mrgreen: nici z relacji w stylu -" rozbiłem model z głupoty startując bokiem do wiatru " wiecie jak to jest gdy tętno zbliża się do kumulacji w totku ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 21 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 Rabiton , model dostępny w short kicie od poniedziałku , wystarczyło przeczytać kilka postów wyżej. Balsa wyrosła i nawet dotarła do kraju. RWD pisałem gdzieś indziej- tylko czeka na oblot. Cena Łosia - w poniedziałek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robintom Opublikowano 21 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 Ze mną jak z Tomaszem. Jak zobaczę to uwierzę. :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 21 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 a srebrniki masz ? :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robintom Opublikowano 21 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 Ja w tym nie jestem za biegły. Ale do srebrników pasuje chyba bardziej Judasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 21 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 Oj co za różnica ,, też z Biblii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robintom Opublikowano 22 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2009 Ale nie ma związku. Chyba że pijesz do imigrantów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andy5 Opublikowano 22 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2009 Skoro ma być jak za PRL-u, to lecę dać ogłoszenie na giełdzie – „Pilnie kupię miejsce w kolejce do zakupu ŁOSIA" Albo lepiej zakładam "Społeczny Komitet Kolejkowy" i jako samozwańczy prezes i lider, staję na jej początku 1. Andy5 2. ........ (kto następny ?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filip Opublikowano 23 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 Cena Łosia - w poniedziałek. Ja rozumiem że może jeszcze śpisz ale tu tysiące ludzkich istnień czekają z niecierpliwością :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 23 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 Nie nie śpię ,ale poniedziałek się jeszcze nie skończył . :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk Urban Opublikowano 23 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 U mnie zostało 3 godziny poniedziałku, więc? :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 23 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 U mnie zostało 3 godziny poniedziałku, więc? :mrgreen: Wsiadaj w samolot i goń świt... :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapier Opublikowano 23 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 no i juz pozne popoludnie sie zaczyna, wszyscy z pracy wracaja i co???? i :ass: Tomku nie drecz dluzej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utopia Opublikowano 23 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 moja wizja : Tomek pracuje do 16 ....... do 17 zmywa szklanki po kawie po całym dniu ok 18 dociera do domu osłabiony resztkami sił pełznie do kuchni na obiad...... a tam "adam słodowy " czyli zrób to sam :twisted: :wink: więc siada i powoli obiera kartofla......... nie stresujcie go teraz bo pewnie trzyma nóż w ręce :twisted: dajcie zjeść biedakowi bo nam z głodu zejdzie .... a ja sobie wolne zrobiłem z tej okazji i tez :ass: czekam od rana... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 23 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 Tomek już posprzątał całą chałupę. Łoś bez poszycia i instrukcji będzie kosztował ok 460 zł brutto, czyli do zapłaty . Dostępny jest już od teraz , jednak chcę poprawić kabinki, nadać im wytłoczki metalu na szybie. Dla tych któryż nie chcą na to czekać ,mogą zamówić już dziś. Dla pozostałych przyjdzie jeszcze poczekać 2 może 3 tygodnie. Przy grupowym zamówieniu można będzie negocjować cenę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
focus_73 Opublikowano 23 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 A to grupowe to od ilu sztuk? Teraz wszyscy gorączkowo sprawdzają budżety..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.